-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Rustikke sandwichboller
De grove sandwichboller er saftige og grove, så de mætter godt.
Rustikke sandwichboller
Tid:Dag 1
Fordej:
2 dl kogt afkølet vand
10 g gær
200 g fuldkornsspeltmel
(f.eks. fra Skærtoft Mølle) eller anden grov speltmel
Kom vand i en skål, og opløs gæren heri. Rør speltmel i væsken, og stil dejen tildækket på køkkenbordet til næste dag.
Dag 2
1½ dl vand
2½ dl yoghurt naturel
1 spsk. flydende honning
1 spsk. salt
50 g hørfrø
50 g solsikkefrø
50 g græskarkerner
200 g fuldkornsspeltmel
ca. 300 g hvedemel
1 æg til pensling
drys af hørfrø, solsikkefrø og græskarkerner
1. Kom fordejen over i en stor skål. Tilsæt vand, yoghurt naturel, honning, salt, hørfrø, solsikkefrø og græskarkerner. Rør godt rundt.
2. Ælt først speltmel og dernæst hvedemel i dejen. Ælt, til dejen er glat og smidig. Måske skal der tilsættes lidt mere hvedemel.
3. Stil dejen tildækket til hævning et lunt sted i ca. 1 time.
4. Form dejen til boller, og læg dem på to bageplader med bagepapir. Lad bollerne hæve ca. 30 min.
5. Tænd ovnen på 200 grader. Tryk bollerne let flade med håndfladen. Pensl med sammenpisket æg, og drys med hørfrø, solsikkefrø og græskarkerner. Bag bollerne i ca. 15 min.
TIPS TIL FYLD
• salat, ost, pølse og frisk basilikum
• salat, pate og cornichoner
• salat, hummus, semitørrede tomater og bredbladet persille
• salat, bresaola eller parmaskinke, pesto og frisk basilikum
• salat, rygeost, kartofler, tomater og purløg