-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Spinatdip med kikærter, ricotta og skyr
Super blid og frisk dip. Den er skøn til at dyppe grøntsager i eller til at bruge i stedet for mayonnaise i en sandwich.
2-4
Ingredienser
- 2 fed hvidløg i tynde skiver
- olivenolie
- 200 g babyspinat
- salt
- 100 g mørkogte kikærter
- 150 g ricotta
- 100 g skyr
- 3-4 spsk citronsaft
- salt
Sådan laver du spinat-dip
- Sauter løget i lidt olie på en varm pande. Kom spinat på, og lad den falde sammen. Krydr med salt, kom spinaten i en si, og lad den dryppe af. Blend kikærterne med spinat, ricotta og skyr. Blend spinat i til sidst, og smag til med citron og salt. Servér dippen til sprøde grøntsagsstænger, eller brug den som smørrepålæg for eksempel på ristet rugbrød.
- TIP
- Kikærter fra dåse kan også bruges.