-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
Tapas-pizza
20 stks.
Ingredienser
- lidt olivenolie
- 1 port. pizzadej
- durummel til formning
- 1 glas grillede artiskokker
- 4-5 kugler mozzarella
- Pizzadej:
- 4 dl koldt vand
- 1 pk. gær
- 2 tsk. salt
- 4 spsk. olivenolie
- ca. 550 g pizzamel
- olivenolie eller durummel til formningen
- Pynt:
- rucolasalat
- Pizzadej:Pisk vand, gær, salt, olie og 250 g pizzamelsammen. Dæk skålen til, og lad”bigaen” (fordejen) stå mindst 30 min.,gerne fra morgen til aften. Tænd ovnen påmaksimum, og ælt dejen færdig med meremel. Brug en håndmikser – dejen skal væremeget blød.
- Hæld lidt olie på hænderne, og del dejen i små klumper af ca. 50 g, og læg dem på bagepapir. Drys dejen med rigeligt durummel, og tryk pizzaerne tyndt ud til en diameter på ca. 12 cm.
- Fordel artiskokker og ost på pizzaerne, og bag dem ved 275 gr. i 8-10 min. Drys med rucolasalat umiddelbart inden servering.