Tarteletter med rejer

Tarteletter med rejer

Arbejdstid: 30 min.Ikke fryse-egnede

6 stk.

Ingredienser

  • 6 plader butterdej (frossen)
  • 200 g rejer
  • 2 bladselleristilke (fintsnittede)
  • et par skiver frisk fennikel (finthakkede)
  • Dressing:
  • 1 bæger cremefraiche (150 ml, 18%)
  • evt. 1-2 spsk piskefløde
  • lime (eller citron)
  • salt og en anelse
  • cayennepeber
  • Pynt:
  • dildkviste

  1. Optø butterdejen, så pladerne kan skilles ad. Udstik runde plader (8 cm i diam.) med et glas i halvdelen af butterdejen.
  2. Brug et lidt mindre glas og udstik hver cirkel, så der dannes en ½ cm tyk ring.
  3. De inderste skiver bruges som låg.
  4. Af resten af butterdejspladerne
  5. udstikkes nye plader (8 cm i diam.)
  6. Pensl dem i kanten med koldt vand og læg en butterdejsring på hver.
  7. Prik bunden med en gaffel.
  8. Pensl øverste kant med æg. Bag tarteletter og låg ved 225 grader i ca. 10 min.
  9. Fyld:
  10. Rør cremefraiche og fløde sammen og smag dressingen til med lime eller citronsaft, salt og cayennepeber.