Bea Fagerholt
SPONSORERET indhold

Bea Fagerholt: “Det er som at give huden en lille ansigtsbehandling, og den er hver en krone værd”

Bea Fagerholt, 29, Eurowomans skønhedsredaktør, skal holde sommer på barsel med sit første barn. Indtil videre er planen at nyde solen i Tisvilde og på Læsø, og så skal hun måske et smut til ­Mallorca i sensommeren.

Af:: Bea Fagerholt Foto: Andreas Houmann
30. jun. 2017 | Mode | Eurowoman

1. Solcreme

Jeg er ikke til short cuts, når det kommer til hudpleje, og derfor adskiller jeg også pleje og solcreme, da dagcremer med SPF ofte har ladet plejende ingredienser vige til fordel for solfilter. Min favoritsolcreme er fra Rudolph Care, som opfylder alle mine krav til solcreme til både krop og ansigt. De smelter på huden og giver det pæneste skær og ikke mindst en rigtig god beskyttelse.

Sun Face Cream SPF 30, Rudolph Care, 245 kr.

2. Kropsolie

May Lindstrøm er tidligere model og laver effektive, luksuriøse produkter med hjælp fra naturen. Jeg er vild med hendes kropsolie, som jeg primært bruger på ben, arme og brystparti, hvis jeg skal ud om aftenen, da den indeholder guldmineraler, som giver huden et vildt flot shine. Derudover dufter den magisk af ylang-ylang, kakao og lavendel. Jeg kan også finde på at blande den i min bodylotion, hvis jeg vil tone den lidt ned.

The Good Stuff Radiance Oil, May Lindstrom, 890 kr.

3. Mineralfoundation

Huden bliver bare pænere om sommeren, når den lige får et skud energi fra solen. Derfor holdes makeuppen også på et minimum med en mineralfoundation, som indeholder et naturligt solfilter og tager to sekunder at fordele på huden med en stor børste. Min favorit gennem mange år er Amazing Base SPF 20 i farven Radiant fra Jane Iredale, som fordeler sig flot og naturligt og holder hele dagen.

Amazing Base SPF 20 i farven Radiant, Jane Iredale, 310 kr.

LÆS OGSÅ: Kend din solcreme: Hvor ofte? Hvor meget?

4. Fugtmaske

Huden føles en anelse mere fedtet om sommeren, fordi varmen sætter gang i talgproduktionen, men den har stadig brug for masser af fugt. Jeg er solgt til Tromborgs fugtmaske, som jeg enten lader sidde i ca. 10 minutter eller sover med. Det er som at give huden en lille ansigtsbehandling, og den er hver en krone værd.

Moisturizing Facial Mask, Tromborg, 680 kr.

5. Rens

Smuk hud starter med rens, og jeg renser troligt min hver morgen og aften. Det er nærmest blevet et ritual for mig at bruge den cremede rens Purifying Facial Cream Cleanser Aesop, inden jeg går i seng, og vække kroppen foran spejlet næste morgen med en god ansigtsmassage med Stem Cellular Cleansing Oil fra Juice Beauty, der mildt renser huden og efterlader den fugtet.

Purifying Facial Cream Cleanser, Aesop, 240 kr.

Stem Cellular Cleansing Oil, Juice Beauty, 299 kr.

6. Dybderens

En grundig rengøring af huden er guld værd, inden den både skal udsættes for sol og solcreme. Det er den dejligste luksus at skyde sommerferien i gang med en omgang dybderens hos kosmetolog Line Friis, som sørger for at give din hud alt det, du ikke selv kan gøre derhjemme.

Classic Behandling på 70 minutter hos Dare to Care, 1.050 kr. Klinikdaretocare.com

LÆS OGSÅ: Jane Kønig: “Dette er den bedste shampoo, jeg nogensinde har ejet”

7. Serum

Et genialt sommerserum, der er baseret på helende E-vitamin, som min hud lapper i sig, når jeg bruger det morgen og aften. Størrelsen er perfekt til kufferten.

E-Vitamin Serum, Ecooking, 349 kr.

8. Hårolie

For at mit hår ikke skal ende som en høstak efter sommeren, husker jeg at bruge godt med olie. Den klassiske Moroccanoil Treatment fra Moroccanoil i rejsestørrrelse er altid med på ferier, og jeg bruger den både i tørt og vådt hår om aftenen, eller inden turen går til stranden.

Moroccanoil Treatment, Moroccanoil, 139 kr. (sponsoreret)

9. Shampoo

Jeg vasker altid mit hår to gange med shampoo, og om sommeren skifter jeg den ene gang ud med denne hårscrub, der indeholder små korn og dufter friskt af mint. Den renser håret fuldstændigt, hvilket er ekstra rart, når det både bliver udsat for saltvand, sand og solcreme.

Detoxifying Scrub Shampoo, Davines, 189 kr. (sponsoreret)

LÆS OGSÅ: Hemmeligheden bag Kim Kardashians hår og 6 andre sundhedstips

10. Mist

Jeg elsker opkvikkende sprays til ansigt og krop. Om det er på stranden, i flyet eller efter en lang dag i solen, er et pift med denne fugtbooster af aloe vera, kamille og hyaluronsyre en skøn drink for huden.

Kiss Age-Defence Face Mist 02, Karmameju, 189 kr.

Tips og tendenser

Hvad er dit bedste sommersundhedstip?
– Det er nemt at være sund om sommeren, men der skal også være plads til is, og den skal være fra Social Foodies, som ubetinget laver landets bedste af gode råvarer og med bæredygtige værdier.

Hvad er dit bedste sommermakeup-tip?
– Det er ikke just en behagelig behandling, men al besværet værd om sommeren, når det er tid til badetøj. Hos Beauty Avenue er de mestre i hårfjerning, og du er i de tryggeste hænder, når det kommer til den intime afdeling. Og når nu du er i gang, kan du lige så godt supplere med et besøg i deres brynbar.

Sugaring Brasiliansk, 600 kr. for første behandling. Beautyavenue.dk

Hvad bliver sommerens største tendens?
– Probiotika, også kaldet mælkesyrebakterier, og deres gavnlige effekt på maven er ikke i sig selv nyt, men jeg tror, vi kommer se at se flere produkter, der indeholder dem, da de har vist sig at have en positiv effekt på inflammation, akne, rosacea og hudeksem. Indtil videre har mærker som Esse og Vichy sat de små bakterier på ingredienslisten.

Anbefalet til dig