Her er de 6 bedste foundations
SPONSORERET indhold

De 6 bedste flydende foundations

Mineral foundation, dewy hud eller mat finish? Der er et hav af foundations, så det kan føles umuligt at finde det perfekte match. For at gøre det hele lidt nemmere for dig, har vi fundet 6 flydende favoritter, der har vundet plads i vores makeuppunge.

25. maj. 2016 | Mode | Eurowoman

Naturlig dækning
Denne foundation er til dig, der ønsker en let og naturlig dækning. Formularen blender straks ind i huden og efterlader den ensartet og smuk. Den perfekte foundation, hvis du er nybegynder med foundations eller ønsker et "no makeup" look.


Nude Air fra Dior, 395 kr. Fås hos Matas og Magasin.

Medium dækning
Chanel er stærke inden for foundations og deres nyeste er ingen undtagelse. Les Beiges Healthy GLow giver en naturlig til medium dækning og er nem at bygge op, hvis du ønsker mere dækning. Huden fremstår sund, får en fin glød og beskyttes mod forårssolen, da den også indeholder SPF 25.


Les Beiges Healthy Glow Foundation SPF 25 fra Chanel, 420 kr. Fås hos Matas og Magasin.

Fuld dækning
Born This Way giver dig medium til fuld dækning, men med respekt for hudens naturlige struktur. Du kan bygge den op og tilføje ekstra på de problemområder, du ønsker at dække. Den er oliefri og indeholder kokosvand og hyaluronsyre, der fugter huden, så den fremstår naturlig, samtidig med, at du kan dække rødmen, ar, urenheder eller lignende.


Born This Way fra Too Faced, 280 kr. Fås hos Sephora.

Mat finish
Hvis du har olieret eller kombineret hud, kan det være en fordel at gå efter en oliefri foundation, da det vil være nemmere kontrollere, at huden ikke skinner og porerne ikke tilstoppes. Denne oliefri foundation giver et mat finish uden at udtørre huden, og sørger for at holde huden glat og jævn hele dagen.


Ever Matte Spf 15 Oil-Free Skin Balancing Foundation fra Clarins, 192 kr. (sponsoreret af Nicehair.dk)

Dewy hud
Hvis du har tør hud, kan du prøve en foundation, der udover at dække, også tilfører huden fugt. Så undgår du, at huden "skaller", og din foundation vil lægge sig meget flottere på huden. Vi elsker denne fra YSL, der indeholder et fugtgivende serum, der får huden til at stråle og giver et naturligt og 'dewy' finish. Husk altid at bruge creme inden du påfører foundation, så har du det bedste underlag at lægge din makeup på.


Youth Liberator Serum Foundation fra YSL, 425 kr.

Mineral
Denne flydende mineral-foundation er et naturligt alternativ, der er egnet til alle hudtyper, også den sensitive hud. Den giver en let dækning, der ligger sig som et naturligt slør på huden. Den er nem at bygge op, hvis du ønsker mere dækning. Nordisk tyttebærfrø-olie sørger for at huden holdes sund og fugtet hele dagen og den indeholder hverken konserveringsmidler, silikone eller parfume.


Norrsken Pure Mineral Illuminating Foundation fra Idun Minerals, 279 kr.

LÆS OGSÅ: Her er ansigtsbehandlingen, der vender op og ned på din skønhedsrutine

LÆS OGSÅ: Her er fire sundhedstendenser, du skal kende lige nu

LÆS OGSÅ: "Jeg har fundet verdens bedste og billigste hårkur"