Mathilde Gøhler
SPONSORERET indhold

Her er det ultimative trick til rande under øjnene

Nu får du et lille lifesaving tip til de dage, hvor dine mørke rande under øjnene har formet sin egen personlighed. Du har formentlig allerede produktet i din makeuppung.

Af: Frederikke Pontoppidan Foto: Frederik Lentz Andersen
27. jul. 2018 | Mode | Eurowoman

Mørke rande under øjnene er min værste fjende. Det er en, jeg bekæmper, hver gang jeg har været ude at drikke to drinks for meget, har en sen deadline på arbejdet eller simpelthen bare har fået for lidt søvn.

LÆS OGSÅ: Mette Skjærbæk har fundet "appelsinhudens fjende nummer et"

Hvilket sker oftere, end jeg måske vil indrømme. Men en dag blev jeg desperat, da jeg hverken synes min lysreflekterende concealer eller selvtillid kunne dække det ekstra påhæng, som mine øjne havde fået. Den blågrønne farve skinnede for tydeligt igennem.

Så jeg fandt tasterne frem og søgte på Youtube, for der måtte være en Do It Yourself-video, som hurtigt kunne hjælpe mig. Og ganske rigtigt! Min røde læbestift. Siden har det været et uundværligt tip til min makeup, som jeg nu deler med jer!

Sådan dækker du mørke rande under øjnene

Det er vigtigt, at du først lægger din grundmakeup i hele ansigtet. Altså enten din dagcreme, foundation, pudder eller hvad du plejer. Bagefter dupper du forsigtigt din røde læbestift på ved hjælp af din finger eller en pensel, så det ligger alle steder, hvor du er mørk under øjet. Hellere på et lidt større område, så du får alt det mørke med.

Så lader du det tørre i små 30 sekunder, hvilket blot gør, at læbestiften ikke er helt så våd. Så dupper du din concealer forsigtigt under øjet med fingeren eller en pensel. Tricket er ikke at smøre det rundt, så det blandes, men så det i stedet ligger ovenpå. Voila! Nu ser du med garanti mere vågen ud.

Jeg er selv meget lys i huden, derfor har jeg senere erfaret, at en koralfarvet, lys rød eller pink læbestift er bedre til mig. Den helt røde læbestift er god til dig, som har lidt farve i huden. Prøv dig frem! Men undgå læbestifter med gloss eller glimmer. Det giver måske sig selv!

Jeg har fundet min yndlingsvideo frem, som guider dig igennem tricket step by step. Hun viser et øje kun med concealer og et med både rød læbestift og concealer.

Anbefalet til dig