Strobing makeup
SPONSORERET indhold

Makeuptendensen, du skal kende lige nu

Først kom 'contouring' makeup, der kan forme dit ansigt, som du vil. Nu handler det om at lysne. Se, hvordan du bruger 'strobing' makeup.

Foto: All Over Press
07. apr. 2017 | Mode | Eurowoman

Har du hørt om tendensen ’contouring’, der kan forme dit ansigt, som du ønsker det? Tendensen har fået en søster, der kalder sig selv for strobing – en tendens der i al sin enkelthed går ud på, at highlighte og derved fremhæve de features i ansigtet, der ønskes fremhævet og give ansigtet både form og glød.

LÆS OGSÅ: En fuld barbering af ansigtet har flere fordele, end du tror

– Den har været fremme i flere omgange. Også helt tilbage i 70’erne, og nu er den igen er blevet hot. Jeg tror, der er flere årsager hertil, men særligt skyldes det at bloggere, vloggers og de toneangivende magasiner elsker at finde en ny darling at kaste sig over, siger Key Make Up Artist for Maybelline New York i Danmark, Marie Thomsen.

– Vi har længe set og læst om contouring, og nu er der plads til noget nyt. Strobing er en ‘mild’ form for contouring, da man også her former ansigtet men blot ved hjælp af lysreflekterende pigmenter. Det ser mere let og naturligt ud end konventionel contouring.

– Selvom makeuppen i denne sæson er mere synlig, og mere ’tilladt’ om man vil, end for få år tilbage ønsker mange kvinder og mænd stadig, at se naturligt smukke ud. Her er strobing et godt alternativ, fordi det er en mellemting imellem tung og ingen makeup.

Marie Thomsen tror, vi har kastet vores kærlighed over denne tendens, fordi strobing får huden til at se ekstra levende ud, når lyset rammer de høje steder i ansigtet såsom kindben og næseryg. Ansigtstrækkene bliver fremhævet, og huden får en nærmest overjordisk finish – et ’iridescent look’.

Sådan ligger du strobing

Det allerbedste er, at det er langt lettere og mere simpelt at opretholde et kærlighedsforhold til denne tendens, da der ikke kræves særlig meget af dig.

1. Sørg for at du har en gennemfugtet hud, så du får et naturligt look og produkterne lægger sig pænt på din hud.

2. Brug en foundation stick til at dække røde områder i huden og grib derefter din Maybellines Strobing Stick som nemt duppes på huden.

3. Påfør midt i panden, langs næseryggen, på kindbenene og i øjenkrogen.

Andre gode strobing produkter er cremen Strobe Cream fra MAC og kultproduktet Living Luminizer fra RMS, som er en lille bøtte med cremet highlighter, der nemt kan duppes på huden.

Master Strobing Stick, Maybelinne, 80 kr. Strobe Cream, MAC, 270 kr. Living Luminizer, RMS, 325 kr. 

God fornøjelse!

LÆS OGSÅ: Hvad er din taske værd?

LÆS OGSÅ: Pernille Teisbæk: "For mig er det vigtigt, at en frakke er tidsløs med et twist"

LÆS OGSÅ: Nu skal kjolerne være korte!