Marie Lodberg
SPONSORERET indhold

Skønhedsredaktøren: Denne øjenmaske er en fugtbombe og virker nærmest som et miniansigtsløft

Sangerinden Sades læber, pink power og en omsorgsfuld navnesøster fra Amsterdam. Skønhedsredaktør Marie Lodberg udvælger sine favoritter blandt gode gamle kendinge og nye hits.

Af: Marie Lodberg
08. sep. 2017 | Mode | Eurowoman

1. Øjenløft

Hvis ikke øjnene stråler, kan alt andet være lige meget. Også når vi taler huden omkring øjnene. Sisleys øjenmaske er en fugtbombe og virker nærmest som et miniansigtsløft. Lad den fede gele sidde i 10 minutter, og fjern med vat, eller gør som mig, når de trætte øjne trænger til ekstra opmærksomhed, og sov med den om natten.

Masque Contour des Yeux, Sisley, 845 kr.

2. Anti-klask

Jeg har været mange shampooer igennem uden at finde en, der ikke fik mit skandi-fine hår til at klaske efter en halv dag. Men så kom Shu Uemura forbi, satte sig på badeværelseshylden og blev skummet op i håret. Med støtte fra en tørshampoo, kan der nu gå tre dage uden hårvask. Det er da også noget.

Cleansing Oil Shampoo Gentle Radiance Cleanser, Shu Uemura, 330 kr.

3. Bomstærk

Så. Nu er der ikke længere nogen undskyldning. Træningsstudiet Powerhouse CPH, der indtil for nylig kun har ligget på Østerbro, er nu også rykket til Frederiksberg, og kun 350 meter fra hvor jeg bor. Jep, jeg har Google-mappet ruten. Nu skal sofaen byttes ud med et reformerapparat, og den skal stå på træning med egen kropsvægt med TRX, og barrefusion skal få mig til at bevæge mig som en balletdanserinde, ikke?

Se mere på Powerhousecph.dk

4. Pink-adelic

Pink har længe været under radaren, og jeg er ikke færdig med farven. Neglene skal være plastikblanke, highlighteren skal have et lyserødt skær, der, overraskende nok, giver den mest naturlige udstråling, mens blushen på tube giver æblekinderne en klædelig pinkish kulør, der matcher din hudtone, så du ikke får klovnekinder. Selv om Barbie sikkert ville være uenig, anbefaler vi alligevel ikke det hele på én gang.

O-Glow, Smashbox, 200 kr.
Glow Crème, Erborian,130 kr.
Nail Polish O2 With Love from Cuba i farven 517, Depend, 30 kr.
Miracle Gel i farven Pinky Promise, Sally Hansen, 110 kr.

LÆS OGSÅ: Charlotte Thomsen: Jeg sværger til dette mærke mod uren hud

5. Flaskepost

En dag landede en pose med minimalistiske produkter og en flaske vand med mit navn på mit bord. Så bliver man smigret. Men sagen er, at det slet ikke handler om mig. Det handler om det Amsterdam-baserede mærke Marie-Stella-Maris, der nu er på danske hylder. Mærket vil ikke bare pleje din hud med deres naturlige hudplejeprodukter med shea- og kakaosmør, jojoba-, mandel- og kokosolie. De ønsker også, at alle har adgang til at drikke rent vand. Derfor donerer Marie-Stella-Maris et fast beløb fra hvert solgt produkt til det gode formål.

Marie-Stella-Maris, priser fra 140 kr.

6. Sade forever

Bed om fregner og røde læber som sangerinden Sade. Kjær Weis' læbestift er økologisk, og det er rart at tænke på, når man finder ud af, at en kvinde spiser et par kilo læbestift i løbet af sit liv.

Lipstick i farven Adore, Kjær Weis, 399 kr.

7. So fresh so clean

Du starter med at sætte dine, sikkert, trætte fødder ned i en balje med velduftende varmt vand. Så lægger du dig op på briksen, hvor ansigtet flader ud med først rens, så massage og til sidst maske. Mellem hvert trin bliver hænder og fødder trykket og plejet med massage. Hos den lille ny spa Nordic Senses, lige ved Amager Strandpark, har indehaver Anne Pedersen, der har en baggrund hos spaen Amazing Space, skabt den første signaturbehandling for det danske mærke Nuori, der har specialiseret sig i helt friske produkter med kort holdbarhed, så ingredienserne ikke mister deres effekt. Og de er gode. Så hvis du endnu ikke har prøvet dem, kan du jo lige så godt forkæle dig selv, mens du er under kærlig behandling.

90 minutters Supreme-behandling, 1.100 kr. Se mere på Nordicsenses.dk og Nuori.com

Anbefalet til dig