Veneda Budny om makeup, hud og læber
SPONSORERET indhold

Veneda Budny: Jeg kan kun lide billig mascara og denne gør mine øjenvipper perfekte

Hun har 88 tusind følgere på Instagram, har været model i mere end 12 år og har et smil, der får selv de hårdeste på blokken til at svimle.

Af:: Kristian Hindø-Lings Foto: Rasmus Weng Karlsen
28. apr. 2017 | Mode | Eurowoman

Vi kender dem alle. De der piger, der ikke behøves at tage så meget som et lag pudder på og stadig står skarpere end forårssolen. Dansk-polske Veneda Budny er en af de piger.

LÆS OGSÅ: Veneda Budny: ”Jeg har aldrig haft et fucking gap imellem mine ben”

I mere end 12 år har hun været en af den danske modebranches favoritter, når det kom til smukke kvinder, der har mere end bare et interessant ydre. Det smukke hylster gemmer nemlig også på en fænomenal DJ, et stilikon og en kvinde, der ved hvem hun er.

Kig med på badeværelseshylden hos Veneda og hør, hvordan hun giver sin hud glød med naturlig grøntsagsolie, hvilken læbepomade, hun bruger på både øjenlåg og læber, og hvor hun køber sin mascara.

Den bedste læbepomade

– Denne læbepomade redder mig, og jeg kan ikke leve uden den. Rosebuds lyserøde med jordbærsmag giver mine læber lidt farve, gør dem bløde og gør dem shiny – den er også god på øjenlågene. Jeg bruger den altid og sværger til den, så hvorfor skal jeg købe dyre læbepomader, når denne virker så godt? Jeg smider dem alligevel væk, og kan købe en ny uden at smadre min økonomi.

Læbepomade, Rosebud, 89 kr.

Den bedste mascara

– Der er ikke nogen dyr mascara, der fungerer for mine øjenvipper. Virkelig. Jeg har aldrig ejet en dyr mascara. Jeg kan kun lide billig mascara, siger Veneda om mascara og fortsætter:

– Jeg har altid haft Max Factor-mascaraer. Med dem er det nærmeste som ikke at have noget på, selvom den er der og giver lige det, den skal. Med ét enkelt lag er mine øjenvipper perfekte.

Mascara, Max Factor, 100 kr..

Den bedste ansigtsolie

– Jeg har en gulerodsolie fra Tyskland, som jeg bruger hver morgen. Den giver min hud lidt teint og gør, at jeg ser solbrun ud, selvom jeg ikke er det. At den også fugter og giver min hud det fedt, den har brug for, er kun en bonus, siger Veneda og fortsætter:

– Den er den første olie af alle, der har gjort mig så smuk og solbrun – selv ikke de dyre olier kan hamle op med denne. Jeg har prøvet og prøvet at finde en anden og end ikke solbruner giver mig ligeså flot en glød. Med et lag pudder ovenpå holder gløden lang tid og den er helt clean for dårligdomme.

Olie, Diaderma, 70 kr.

”Jeg spiser mellem en og fem røde pebre om dagen. Jeg elsker, at de er søde og ’crispy’ – og de er jo sunde, så det er ren bonus!,” siger Veneda Budny om hendes kærlighed til den røde grøntsag.

Venedas bedste skønhedstip på budget:

– Som det første hver morgen drikker jeg et glas varmt vand med frisk gurkemeje, en halv citron og ingefær. Jeg laver også en kande fuld og drikker det op ad morgenen. Det giver mig en masse energi og gør, at jeg sjældent bliver syg, siger Veneda og afslutter:

– Et andet godt tip er jazz fra morgenstunden, så kan du ikke starte dagen sur.

Anbefalet til dig