Akavet dating

Foto: Getty Selv Zooey Deschanel har det akavet engang imellem.

Akavet dating

10 steder, du virkelig ikke vil møde HAM

#1: Shawarmabaren midt om natten med dressing om munden.

Du kender helt sikkert følelsen af at stå en søndag eftermiddag med tømmermænd og joggingtøj i dit lokale supermarked med minus overskud til at møde nogen, du kender. Du skal bare købe en Cocio og hurtigt hjem under den varme dyne igen. Men selvfølgelig er det netop her,  at du støder ind i HAM – den lidt søde fyr, du lige er begyndt at se, ham, du engang var sammen eller ham, som du gerne vil være sammen med.

Vi har samlet 10 bud på steder, hvor du allerhelst vil gå i ét med tapetet, men hvor du af uransagelige årsager (selvfølgelig) støder ind i netop den person, du allerhelst vil undgå. Forhåbentlig kan listen afhjælpe fremtidige akavede situationer...

1. Shawarmabaren efter byen

Du har lige sat tænderne i en lækker, lun shawarma med ekstra dressing. Dressingen sidder rundt om hele munden, og du ser træt og slidt ud efter en lang bytur, da HAN pludselig træder ind i shawarmabaren. Du lader som ingenting – keep it cool, siger du til dig selv og sender ham et sødt smil, mens alting indeni dig vender sig af skam.

2. Røvertilbud på toiletpapir 

Der er tilbud på toiletpapir i supermarkedet, så du skynder dig at lægge 10 pakker over i indkøbsvognen. Man er vel på SU… Mens du står i køen med dine uendeligt mange pakker toiletpapir, møder du selvfølgelig HAM. Han står med en pose bananer og en danskvand og ser flot ud. Du prøver at ignorere ham og kigger bevidst den anden vej, selvom holdningen er dybt unaturlig, og du får ondt i nakken. Godt træk, tænker du ved dig selv, da du har undgået øjenkontakt, men da du er på vej ud af butikken hører du ”hey” blive råbt efter dig. Øv, så let slap du ikke...

3. Hårfjerningsklinikken

Efter en dejlig treat-yourself-dag går du glad ud fra hårfjerningsklinikken. Solen skinner, og du smiler ved tanken om, at alt ”dernede” bare ser perfekt ud, da du pludselig opdager, at HAN står og kigger på dig på den anden side af vejen. Du bliver helt forfjamsket, men prøver at virke uberørt, da han går forbi dig og siger hej.

4. I biografen med dine forældre

Det er lørdag aften, alle vennerne har planer, så du har sagt ja til at tage med dine forældre i biografen (de betaler trods alt). Da du står i bland-selv-afdelingen dukker HAN pludselig op mellem dig og skumbananerne. Han dufter godt og skal lige til at spørge dig om noget, da din mor råber efter dig: ”Skaaat, far og jeg venter på at betale, kommer du?” Akavet….

5. På løbeturen

Du er ved at være ved vejs ende på din løbetur og sprinter det sidste stykke hjem. Sveden drypper af dig, du hiver efter vejret, og løbetightsene hænger længere og længere nede om numsen på dig, men du er ligeglad, for du er liiiige ved at være hjemme, da HAN kommer gående imod dig. Det er i dette øjeblik, du virkelig bare lader som om, at han ikke eksisterer.

6. Photoshoot 

Du har aftalt med din veninde, at du skal have taget et nyt profilbillede ved søerne i København. Du står og poserer, så godt som du har lært det af Instagram, da du ser HAM komme gående med to venner. Du klør dig i håret og lader som om, at du bare helt tilfældigt står og strækker dig, idet han kommer forbi (okay, måske har vi set lidt for mange film, men I ved, hvad vi mener…).

7. Geocaching med dine søskende

Du har fuldt fokus på dit næste geocache (en skattejagts-app, red.) og leder rundt i krat og buske for at finde den halvanden meter høje magnetiske ting, som Geocache siger, du skal finde. Mens du er ved at råbe til dine søskende, at du har fundet den, ser du HAM. Han står lidt fra dig, men kigger tydeligvis på dig med et smøret smil, der signalerer, at han længe har observeret dig, mens du har hoppet rundt i buske som et eller andet 10-årigt barn. 

8. Klassisk supermarked med tømmermænd

Det her er den helt klassiske situation. Du står i supermarkedet med tømmermænd, slasket tøj og daggammel make-up og skal købe en frysepizza og en cola, da HAN prikker dig på skulderen. I dét sekund tror du, du skal dø. Du skynder dig at undskylde med, at du hurtigt må hjem, lægger frysepizzaen og colaen fra dig og går hurtigere end hurtigt ud af supermarkedet.

9. Et besøg på sexologisk klinik på Bispebjerg Hospital

Du har lige været til tjek på sexologisk klinik, og alt så fint ud. Derfor går du rask ud af hospitalet, da HAN cykler forbi. I når lige nøjagtigt at få øjenkontakt, og du ved i samme sekund, at du nok aldrig mere skal se ham...

10. På Tinderdaten

Du har bevidst valgt at mødes med din Tinderdate på en ukendt café, hvor du er sikker på ikke at møde nogen, du kender. Tror du. For som du sidder der og griner påtaget af din dates joke, kommer HAN ind ad døren. Ham, du så godt kunne lide, men som ikke har svaret på din seneste SMS. I dette øjeblik ville du bare ønske, at du kunne tage din usynlighedskappe på ligesom Harry Potter...

Se, hvad vi ellers skriver om: Lister og Dating

610x200_woordy_knap2.jpeg