Arash Rahimi
Arash Rahimi blev afvist i iværksætterprogrammet "Løvens Hule".

Arash Rahimi fra Løvens Hule

"Det var ikke sjovt at blive afvist, mens en million seere så med"

Arash Rahimi, 34, ejer og stifter af Jetclean – et online renseri, der afhenter og leverer vasketøj, medvirkede i DR’s iværksætterprogram ”Løvens Hule” i 2015. Men alt gik ikke helt, som han havde håbet.

For to år siden stillede Arash Rahimi sig foran de fem, farlige "løver", da han præsenterede sit hjertebarn, onlinerenseriet Jetclean, i DR's iværksætterprogram "Løvens Hule". Men alt gik ikke helt, som Arash Rahimi havde håbet, da de fem dommere ikke ville investere i hans nystartede virksomhed.

–Det var ikke sjovt at blive afvist, mens en million seere så med, for jeg havde meldt mig til programmet for få en investering med hjem, siger Arash, der dog hurtigt kom sig over skuffelsen.

– Jeg havde nemlig også kalkuleret med, at selv om jeg fik nej, var der stadig en masse mennesker, der havde set programmet, og vi var efterfølgende i dialog med mere end 60 investorer.

Afvisningen i "Løvens Hule" har ikke slået Arash Rahimi ud. For han mener, at man som iværksætter må bevare et positivt perspektiv og en tro på, at det nok skal lykkes.

– Som iværksætter støder man hele tiden panden mod muren, man får hele tiden afvisninger, så det handler om at komme op på hesten igen. Jeg ser en afvisning som en udfordring. Det ligger i mit DNA, at hvis jeg bliver afvist, har jeg brug for at bevise det modsatte. Hvis man er bange for at fejle, så fejler man. Derfor skal man tro på sit projekt, have en stringent plan for virksomheden og være visionær, lyder det fra Arash Ramihi.

Se, hvad vi ellers skriver om: Serier og Psykologi

610x200_woordy_knap2.jpeg