1990erne og tv-serier

Foto: SNAP_REX_Shutterstock

Beverly Hills 90210

16 ting du kun forstår, hvis du har set Beverly Hills 90210

Vi hylder 1990’ernes største ungdomsserie med viden, man kun forstår, hvis man har været der.

1. Stol ALDRIG på din psykologiprofessor

Vi glemmer aldrig dengang den karismatiske psykologiprofessor i virkeligheden er ved at danne en kult indenfor universitetets mure, og Brandon og Dylan måtte redde en hjernevasket Kelly tilbage… 

2. Alle kan lave talefejl


Da Brenda har fået fejlfarvet sit hår (aka den værste paryk nogensinde brugt på tv) - og hun møder sin brors nye, hotte ven Dylan på hans (klart farlige) motorcykel, og hun prøver at være cool, men i stedet får sagt den famøse sætning: "I like your butt. I mean, your bike." 

3. Koordiner altid tøj med din veninde inden en fest


Åh, når dig og din bestie finder den samme perfekte kjole med en smuk sløjfte-”detalje”, som I begge vil have på til Spring Dance... Not good! (Men hey, det var også en vinderkjole: Kelly bliver ”ballets dronning”, og Brenda sagde ”bye bye” til sin jomfrudom – muligvis fordi Dylan ikke kunne vente med at få den kjole af?)

 

4. Rigtige venner har et "hemmeligt" håndslag

 

5. Ligegyldigt hvor vildt et liv, du har, så har Kelly det vildere


Kelly på en mandag: Kelly har en spiseforstyrrelse. Kelly bliver fanget i en brand. Kelly tilslutter sig en kult. Kelly får en abort. Kelly bliver narkoman. Kelly har en stalker. Kelly bliver skudt. Kelly har hukommelsestab. Kelly bliver voldtaget. Kelly dræber sin voldtægtsmand...

6. Drenge kan OGSÅ blive drugraped!

Åh, Emily med det seje korte hår – og så var hun bare sådan en vild type, der kom stoffer i Brandons drink, fordi hun var så forelsket i ham, at hun ville gøre ham vildere(?!) 

7. Dans dig ud af slåskampe


Da West Bev High holdt fest med naboskolen, som de IKKE var venner med (de basketspillende bøller...), men Donna lige rystede disse moves ud af ærmet, og alle blev venner igen, puh.

8. Brenda var SÅ meget firstmover på DIY-bølgen

Hvis du ikke har råd til svinedyre jeans, så kan du sagtens bare klippe din egne usle fattigmandsbukser lidt hist og pist med en saks, og så er du alligevel med på moden! 


Brenda FØR saks og modejeans. Foto: SNAP/REX/Shutterstock

9. ALTID overvej, HVEM du inviterer med til en pyjamasaften


Da pigerne havde deres random nye veninde Amanda med til en sleep-over. Men det viste sig, at Amanda misbrugte slankepiller, fordi hun ikke var så tynd som Kelly, og pillerne gjorde hende vildt ond, så Kelly afslørede hvordan hun mistede sin mødom – og nej, *suk i hjertet*: "He didn't even bring a blanket!"

10. Det afsnit, hvor Steve tog en løbetur i det her tøj <3

11. To glas champagne = dødsdruk

 

Medmindre hun tømte en flaske finsprit i skjul ude på toilettet, så blev Donna IMPONERENDE fuld til Senior Prom af to glas bobler. Yes, det var TO glas.

12. Sloganet, der blev en hel generations slogan: Donna Martin graduate!


Det kan godt være, at vi er en generation af ugidelige unge, som er for dovne til at kæmpe for noget – men hvis Donna er lige ved ikke at få lov at blive student med de andre, fordi hun var fuld til det dér førnævnte skolebal (serijøller, USA?), så kan du bide spids på, at vi går sammen i en demonstration ledet af Brandon for at sikre ordblinde Donnas rettigheder!

13. Vælg dig selv!


Da de to bedste venner Brandon og Dylan var håbløst forelskede i Kelly, og det kulminerede, da Dylan inviterede hende på fuldt betalt rundrejse til Europa, og Brandon friede til hende – men Kelly lærte os alle en vigtig livslektie med sit svar til dem: "I choose me!"

 

15. At verdens bedste karaoke-sang er Manfred Manns 'Doo Wah Diddy Diddy'


Hvis der er nogen, der kan vælge en karaokesang, er det vores alles bedste tv-far Jim Walsh! Best hyggedag på The Peach Pit EVER <3

16. Ok, der er TO 'verdens bedste karaoke-sang'


Never forget Brendas alias ”Laverne” (udtales: La-voooynæ, red.), da hun tog en afløser-tjans for sin bror på The Peach Pit, men hun bare var så skuespilleragtig af natur, så hun legede, hun var en anden… Og så sang pigerne ’It’s my party’!

Det, vi prøver at sige, er bare:

Se, hvad vi ellers skriver om: Serier, Beverly Hills 90210 og Lister

610x200_woordy_knap2.jpeg