blod ansigtsmaske

Foto: Instagram Hollywood stjernerne har kastet sig over de såkaldte vampyransigtsbehandlinger.

blod ansigtsmaske

Blodigt: Her er tidens skøreste ansigtsbehandling

Det bliver 8000 kroner tak!Pengene på disken og ud af salonen går kunden med et ansigt, der ligner Samanthas fra Sex and the city, da hun har fået lavet en kemisk peal – har du ikke set det, så forestil dig en kæmpe hudafskrabning der spreder sig over ansigtet. Og så er der blod. En del blod.Lyder det som noget for dig?Nok ikke.

Men ikke desto mindre er det noget af det hotteste på den anden side af Atlanten lige pt. Kendisserne har kastet sig over en ny skønhedsdille, der går under navnet "Vampire Facial" – oversat: vampyransigtsbehandling.

Behandlingen går ud på, at der tappes blod fra patientens arm, som herefter centrifugeres og blandes med restylane og juvéderm. Hvordan proceduren herefter skrider frem, er der delte meninger om. Nogle læger i USA mener, at man kun tager plasma, som egentlig er gult og sprøjter ind i huden.

Andre siger, at blodblandingen smøres på huden, der forinden er blevet stukket med små nåle, så den er klar til at optage blodet.


Foto: Instagram

Intet er endnu bevist
Uanset er det endnu ikke videnskabeligt bevist, at behandlingen skulle have den erklærede forbedrende effekt på aldringstegn, men både Kim Kardashian og topmodellen Bar Rafaeli har lagt arm og ansigt til behandlingen.

Den noget særprægede skønhedsbehandling (eller blodbad) skulle efter sigende stimulere produktionen af collagen i huden, hvilket fornyer huden og hjælper på blandt andet acnear.

LÆS OGSÅ: Derfor er disse stjerners privatliv så interessant

Kilder: Daily News, Eb.dk

Se, hvad vi ellers skriver om: Kendte og Kim Kardashian

610x200_woordy_knap2.jpeg