Christopher
Foto: Screendump fra Irony Christopher inviterer med ind bag den filtrerede facade i ny musikvideo. Se den her.

Christopher er aktuel med ny musikvideo: Kan du se ironien?

Selviscenesættelse, usikkerhed og en bæredygtig verden er blot få af de emner, den populære musiker Christopher tager under personlig behandling i singlen ”Irony”. Se den splinternye musikvideo som en af de første her på ALT.dk.

I saw these awful things in a documentary / Decided I would stop eating meat / To save the planet till I was like damn it / I didn't even last a week

Can you see the irony?

Umiddelbart og helt og aldeles personligt inviterer Christopher i sin nye single ”Irony” med ind bag den filtrerede facade på mobilskærmen.

For selvom den danske superstjerne er fyldt med gode intentioner, kan selv ikke han sige sig fri for at forvrænge virkelighedsbilledet i jagten på det næste ”like”.

En tendens, han sætter under skarp lup i ”Irony”.

– Vi har så travlt med at dokumentere og fremstille vores hverdag, og det skaber både ensomhed og et forvrænget billede af, hvad det perfekte liv indeholder. Jeg tror, de fleste mennesker er klar over, hvad det kræver at ændre verden og virkelig gøre en forskel, men jeg skal være den første til at indrømme, at mine idealer og intentioner ofte bliver skubbet til side for mine ”her og nu” behov, fortæller Christopher, der i skrivende stund har intet mindre end 503.000 følgere på Instagram.

LÆS OGSÅ: Christopher er blevet forlovet: Se den smukke ring her

Derfor er musikvideoen til den nye single, som du kan se længere nede i artiklen, også skrabet fra alt det overflødige. Tilbage står blot en blomstret sofa og en lyserød væg, der bærer Christophers bekendelser.

Den tatovering, han ikke har fortalt sin mor om. De cigaretter han ryger, selvom han ved, at de forkorter hans liv.

– På ”Irony” havde jeg lyst til at skrive en personlig sang, helt råt og umiddelbart, om hverdagsting, som på overfladen virker små, men som på den lange bane kan have kæmpe konsekvenser. Om, hvordan jeg selv lever alt for meget igennem min mobil i stedet for at opleve nuet, fortæller sangeren, der også står bag sange som ”Monogamy” og ”Bad”.

Du kan se videoen til ”Irony” som en af de første herunder.

Christopher, 26

  • Dansk musiker og bl.a. kendt for sangene ”Told You So”, ”Tulips” og ”CPH Girls”.
  • Har i alt udgivet tre album og 16 officielle singler.
  • Har gennem de seneste 3 år for alvor taget hul på sin internationale karriere, der særligt har taget fart i Asien.
  • Forlovet med model Cecilie Haugaard.
  • Bor i København.
Se, hvad vi ellers skriver om: Musik