Hvilken del af din krop er du mest tilfreds med og 17 andre typiske kvindespørgsmål til Nicholas Kawamura
SPONSORERET indhold

Hvilken del af din krop er du mest tilfreds med og 17 andre typiske kvindespørgsmål til Nicholas Kawamura

RadioværtNicholas Kawamurasvarer på typiske kvindespørgsmål.

Af: Amalie Nebelong Foto: Trine Kjær
22. maj. 2015 | Livsstil | Eurowoman

Hvad sker der, når man stiller en mand en række spørgsmål, som man typisk stiller en kvinde? Der kommer en række ting på bordet, som beviser, at mænd også har underlige sundhedsvaner, har yndlingscremer og tænker over, hvordan deres kroppe ser ud, og hvilke møbler de har stående.

Vores "forsøgskanin" er 34-årige Nicholas Kawamura. Til daglig er han vært på P3, hvor han sammen med sin medvært Pelle Peter Jensen sender 'Lågsus' torsdag, fredag og lørdag aften – et program der skal sætte dig i den helt rigtige stemning til en våd torsdag-, fredag- og lørdag-aften. 'Lågsus' rykker denne sommer også ud i det fri, hvor værtsparret giver den gas på Grøn Koncert og til Smukfest. Og så er Nicholas Kawamura desuden vært på festivalen Northside i Aarhus fra den 12. – den 14. juni.

1: Hvad er din skønhedsrutine?
- Hver morgen plasker jeg iskoldt vand i ansigtet - mange gange i træk. Derudover er jeg så velsignet, at min kæreste (blogger Trine Kjær, red.) har sin egen cremeserie, så hendes "facecream" er jeg mere eller mindre hooked på - hver morgen.

2: Hvilke yndlings-skønhedsprodukter har du?
- Jeg er ret "au natural" og bruger kun en lille smule deodorant uden parfume. Så min kærestes ovennævnte facecream er nok det eneste, der kan gå ind under den kategori.

3: Har du dårlige hårdage?
- Are you kidding me? Jeg har trimmet mit hår helt til bunds siden en fastelavnsfest i 1998. Jeg var klædt ud som René Dif. Siden da, lod jeg det aldrig gro i længere tid end tre uger, før trimmeren så igen kom frem. Nu tør jeg ikke lade det vokse. For der vil simpelthen ikke komme nok ud til at gavne nogen.

LÆS OGSÅ: Er "dad bod" det nye mandlige kropsideal?

4: Hvad gør du for at holde dig i form?
- Selvom jeg endnu ikke er blevet far, så har jeg alligevel alderen til virkelig at kunne få en dad-bod. Så jeg gik for tre måneder siden i gang med at træne seriøst. Tre til fire gange om ugen. Jeg allierede mig oven i købet med en personlig træner, Toke Henriksen fra styrk.nu, og han har virkelig gavnet. Jeg rækker dad-bod'en en stor fed fuckfinger og forbrænder så den pizza, jeg åd i går.


Foto: Trine Kjær

5: Hvilken del af din krop er du mest tilfreds med og hvorfor?

- Jeg har altid været mest tilfreds med mine skuldre. De er nemlig bredde.

6: Hvad var det seneste, du købte til dit hjem?
- Jeg var da lige et smut i Silvan og købe fire meter gulvpanel. Min kæreste og jeg købte sidste år en kæmpestor lejlighed sammen. Et regulært håndværkertilbud. Alt skulle laves. Og selvom vi flyttede ind sidste år, så er der stadig meget, der mangler.

LÆS OGSÅ: 8 tegn på at han er manden, du skal have børn med

7: Hvad ligger der på dit natbord?
- Der står en flaske vand. Jeg drikker sjældent mere end en lille tår og typisk først næste morgen, når jeg vågner. Men hvis den ikke er der, kan jeg ikke falde i søvn. Åndssvag vane, men det er sgu da irriterende at skulle ud og hente vand midt om natten.

8: Hvordan vil du beskrive din tøjstil?
- Uprætentiøs og måske lidt for afslappet. Nogle gange overvejer jeg, om jeg skulle oppe mig lidt og satse lidt mere - være lidt mere lapset. Men så tænker jeg på, at jeg jo i virkeligheden aldrig er imponeret over mænd, der prøver for hårdt i forhold til deres garderobe. Jeg kan bedst lide, når folk ligner en million i noget, de lige hoppede i på vej ud af døren. Så det er nok det, jeg stiler efter - selvom jeg nok aldrig rammer den helt.

9: Hvad er den dyreste beklædningsdel, du har købt nogensinde?
- Det var vist en Tommy Hilfiger-dunjakke, som jeg købte i Illum i slut halvfemserne - haha. Den var sort og mega varm. Tror, at den kostede 3000kr. Min bankrådgiver ville nu nok have kaldt det et fornuftigt køb, for jeg havde den helt indtil forrige år og brugte den da i ny og næ til det sidste.

10: Hvad mangler du altid i din garderobe?
- Det dér pæne outfit, der er pænere end hverdagstøj, men som ikke er galla. Outfittet, der lægger sig et sted midt imellem.

11: Hvad kunne du aldrig finde på at iføre dig?
- Nu skal man passe på med at sige "aldrig" i modens navn. Men trekvart buksen, eller piratbuksen, om man vil, får man mig nok ikke at se i foreløbig.

12: Hvad er dit mest kiksede køb?
- En piratbuks i starten af nullerne. De var selvfølgelig ikke så kiksede dengang. Men skulle jeg falde over et billede fra dengang, hvor jeg har dem på, vil jeg nok mærke en voldsom følelse af skam.

13: Hvilke tre ting ville du redde, hvis dit hjem brændte?
- Min eksterne harddisk, mine gamle fotoalbums og min smukke Børge Mogensen-daybed.

14: Hvad finder man altid i dit køleskab?
- Krydderurter. Jeg elsker urter og bruger dem flittigt. Alt fra kørvel til rosmarin og purløg til koriander. Jeg ville gerne dyrke nogle af de "hårde krydderurter" selv på altanen, men der er vi sgu ikke nået til endnu i boligprojektet.

15: Hvor drikker du kaffe?
- Jeg drikker americano på Kaffe- og vinbaren i Elmegade, Nørrebro (tidligere Clarke's, red.). Kommer der almindeligvis flere gange om ugen.
Kaffevinbar, Elmegade 4, 2100 København N

16: Hvordan slapper du af?
- Jeg sætter mig i mit hjemmestudie og laver musik. Det har jeg gjort i mange år nu. Engang troede jeg, at jeg skulle være professionel musikproducer. Men jeg fik aldrig lavet noget, der blev til noget. Det var først, da jeg gjorde musikken til min hobby, at der skete noget. Jeg har faktisk et par platinplader, som en dag kommer op og hænge i herreværelset.

17: Hvad er den vigtigste lektie livet har lært dig indtil videre?
- At jeg er bedst, når jeg følger mit hjerte. Alle de livsbeslutninger, som jeg træffer med hjertet som pejlemærke, er altid dem, som ender med at være definerende for mit liv.

18: Føler du dig nogensinde presset af at skulle leve op til det mandlige ideal om six pack, intelligens og humor?
- Nej. Jeg værdsætter, at jeg fra naturens side er god til nogle ting og accepterer samtidig, at der er ting, som ikke falder mig så naturligt. Dog besidder jeg en tro på, at hvis jeg virkelig vil opnå noget, så kan det lade sig gøre. For så kommer viljen til den krævede opofrelse helt naturligt. Sååå det kunne være, at jeg skulle komme videre med den sixpack dér.

LÆS OGSÅ: Michala Kjær: "Jeg elsker at gå med numsen bar"

LÆS OGSÅ: "G-strengen er et tarveligt undertøj, der bedst akkompagneres af en slap lændetatovering"

LÆS OGSÅ: 15 ting der går op for dig, når du bliver voksen