Dating og emojis
SPONSORERET indhold

Disse emojis er vejen frem, hvis du vil score

Der er især tre, der fungerer både for kvinder og mænd.

Af: Sara Wilkins Foto: Getty
19. apr. 2017 | Livsstil | Eurowoman

😂

😍

😩

Det er i den grad 💯 at kommunikere via 😊😊😊 i dag.

Men hvis ambitionen er at score på en dating-app, vil nogle af de små ikoner være mere velvalgte end andre.

Det er konklusionen på en undersøgelse fra den amerikanske dating-app Clover, der har fundet frem til de emojis med den største – og mindste – responsrate hos henholdsvis kvinder og mænd.

Undersøgelsen baserer sig på data fra tre millioner af appens brugere og viser blandt andet, at der er større sandsynlighed for at få et svar fra både kvinder (5 procent større) og mænd (8 procent større), hvis den første besked indeholder en emoji.

Det skriver kvindesitet Bustle.com.

I nedenstående illustration kan du se, hvilke emojis kvinder og mænd reagerer mest og mindst på. Her fremgår det blandt andet, at den lumre smiley ("Smirking Face"), aben med hænderne for øjnene ("See No Evil") og emoji med hjerteøjne ("Heart Eyes") er populære hos begge køn.

Omvendt skal du blandt andet holde dig fra forlovelsesringen og den grædende smiley, hvis du vil score en mand, mens du roligt kan droppe stærk-arm-emojien og auberginen, hvis du vil i snak med en kvinde: 

Foto: Clover

Undersøgelsen viser desuden, at det langt fra er flertallet af Clovers brugere, der gør brug af en emoji i den første besked til en potentiel date.

- I betragtning af at 82 procent af vores brugere er i alderen 18-34, har vi været ret overraskede over at se, at kun 10 procent af de første beskeder indeholdte en emoji, udtaler Clover-direktør Isaac Raichyk i en pressemeddelelse ifølge Observer

Så hvis ikke du allerede bruger emojis som en conversation-starter på diverse dating-apps, var det måske et forsøg værd?

😏

 

LÆS OGSÅ: Her er de nye emojis, der lander i 2017

LÆS OGSÅ: Google foreslår nye girl power-emojis

LÆS OGSÅ: 10 emojis, du garanteret har misforstået