Horoskop og farver
SPONSORERET indhold

Dit stjernetegn kan afsløre din yndlingsfarve

Er du mest til lyserød, blå eller grøn? Tja, et kig på din fødselsdato kan måske afsløre svaret...

Af: Susanne Baden Jensen Foto: Getty Images
06. okt. 2017 | Livsstil

Ifølge astrologien er der særlige kendetegn forbundet med dig som person, som kan kædes sammen med dit stjernetegn.

Og ud fra det kan man faktisk sige, hvad der er din yndlingsfarve, skriver sweetyhigh.com. Tvivler du? Tja, så se om det passer på dig:

LÆS OGSÅ: Dagens horoskop

• Løven (23. juli – 23. august): Gul

Er der nogen, der kan indtage et rum og få folks opmærksomhed, så er det løven. De indtager helt naturligt et "spotlight" – og andre vil gerne bade sig i løvens positive lys. Det er også årsagen til, at løvens yndlingsfarve er gul. Den er lys, sjov og gør alle glade, præcis som løven. Hunløven går gerne i farverigt tøj og med smykker, og så er løverne generelt meget lidenskabelige og generøse med deres følelser, så du kan ikke undgå at føle dig elsket i nærheden af en løve.

Læs mere om løven her 

• Jomfruen (24. august – 23. september): Hvid

Der skal være pænt og rent omkring en jomfru, som er det mest organisererede stjernetegn af dem alle. Jomfruen er sirlig og går op i god hygiejne – og det er også derfor, at jomfruen er tiltrukket af farven hvid, der symboliserer det rene i verden. En jomfru kan virke kølig, men det handler også om, at hun er forsigtig af natur, og du kan i hvert fald altid stole på en jomfru.

Læs mere om jomfruen her

• Vægten (24. september – 23. oktober): Blå

En vægt forsøger altid at skabe balance i tingene og evner at se en situation fra flere sider. Hun er venlig - nogen gange måske bedre end hvad godt er - fordi hun hader, når folk er uvenner. Man føler sig godt tilpas i vægtens selskab, og yndlingsfarven over dem alle er for en vægt blå, der er kendt som en farve med en beroligende effekt. Præcis som vægten selv.

Læs mere om vægten her

• Skorpionen (24. oktober – 22. november): Rød

Vi siger ikke, at du skal se en flamingodanser for dig, når du tænker på en skorpion, men det er tæt på. For er der noget, som en skorpion er, så er det passioneret og lidenskabelig. De lader sig styre af følelser, og der er noget nærmest magisk - men også lidt skræmmende - over deres stærke udstråling. Deres favoritfarve rød afspejler alt dette. Som med farven forbindes skorpionen også med en seksuel udstråling. En skorpion kan virke hård på overfladen, men får du dem til at åbne sig, vil du møde en følsom og loyal ven.

Læs mere om skorpionen her

• Skytten (23. november – 21. december): Lilla

Skytter elsker eventyr og rejser, både i fysisk og mental forstand. De søger altid mod at udvide deres horisont og er åbne af sind overfor andre kulturer, religioner og måder at tænke på. Tilsæt det deres muntre og legesyge natur, og så er det måske ikke så overraskende, at deres yndlings er den farverige lilla.

Læs mere om skytten her

• Stenbukken (22. december – 20. januar): Sort

Der er nærmest lidt "chef" over en stenbuk. Den fornuftige, målrettede og ambitiøse type, der samtidig har begge ben solidt plantet på jorden. Du ser op til en stenbuk, fordi de har styr på sagerne, og en stenbuk vil omvendt føle sig mest stærk, når de har iklædt sig farven sort. Tænk "business" og arbejde, for en stenbuk påtager sig gerne et stort ansvar og sætter karrieren højt.

Læs mere om stenbukken her

• Vandmanden (21. januar – 18. februar): Turkis

En vandmand er utraditionel, anderledes og visionær. Det er inspirerende at være sammen med en vandmand. De tænker på fællesskabet og går op i frihed, fremtiden og planetens bedste. Deres yndlingsfarve er turkis, fordi den er unik, frisk og fremmer kreativiteten, præcis som vandmand selv.

Læs mere om vandmanden

• Fisken (19. februar – 20. marts): Lyserød

Du bliver glad af at være omgivet af en fisk, fordi de er søde og hjælpsomme. De er kreative og holder af musik, kunst og teater. En fisk er i sin grundnatur super romantisk, og de drages mod den ultimative romantiske farve: lyserød. Den er nemlig blød og kærlig, akkurat som fisken selv.

Læs mere om fisken her

• Vædderen (21. marts – 20. april): Orange

Det er ikke alle, der kan bære farven orange, men er der ét stjernetegn, der kan, så er det altså vædderen. Den gennemslagskraftige og modige vædder er, som sin yndlingsfarve, bestemt ikke kedelig. Inden for sportens verden ser man ofte spilledragter i orange, og det passer også godt med den konkurrenceorienterede vædder, der er fuld af energi og tør tage chancer.

Læs mere om vædderen her 

• Tyren (21. april – 21. maj): Grøn

Forestil dig eksamensbordet med den grønne dug. Den er lagt på, fordi den virker beroligende – en egenskab, der også er stærk hos den velfunderede tyr, der (modsat selve dyret) ikke lader sig ophidse så let. Den grønne yndlingsfarve leder også tankeren hen på vækst og natur, hvilket også passer på tyren, der generelt går op i progression i livet. Tyren er en livsnyder, der holder af kvalitet og god mad, og som i den grad godt kan lide, at tingene bare forbliver, som de altid har været.

Læs mere om tyren her 

• Tvillingen (22. maj – 21. juni): Grå

En tvilling har noget mellem ørerne. Her læses avis og ses nyheder, og de er gode til at holde sig opdateret, så de ved "lidt om meget". De begejstres let, men skifter også hurtigt interesse, og de er lidt ubeslutsomme. Tvillinger har mundtøjet godt skruet på og er gode debattører, fordi de ved, at verden ikke er sort eller hvid. Derfor er det også farven midt imellem, "grå-zonen", som de vælger. Den balanceskabende farve grå er også kompromisets farve, og netop dér føler tvillingen sig tryg.

Læs mere om tvillingen

• Krebsen (22. juni – 22. juli): Brun

Varm kakao, kastanjedyr og et lunt tæppe over sig, mens man putter sig i sofaen med familien. Hvis du er krebs, bliver du helt varm ved tanken, for i krebsen finder man typisk et "hjemmemenneske" med et kæmpe omsorgsgen. De kan virke hårde på ydersiden, men de er følsomme og bløde inden i. De kan godt lide at passe på andre, og den jordbundne brune farve passer derfor godt på dem. De er desuden stabile og ansvarlige væsner, der holder meget af traditioner og højtider.

Læs mere om krebsen her 

Anbefalet til dig