Ibi Makienok
SPONSORERET indhold

Ibi Makienok: ”At vi ikke er gået fra hinanden endnu, det er vildt. Den har været oppe at vende”

Ibi og Simon Makienoks ægteskab havde en hårdere begyndelse end de flestes.

Af: Mi Skjold brix Foto: Franne Voigt
01. mar. 2017 | Livsstil | ALT for damerne

I denne uges ALT for damerne kan du møde både Ibi og Simon Makienok, der begge fortæller om den hårdeste periode i deres liv, der begyndte kort tid efter, at de i 2014 gav hinanden deres ja.

Ibi lod sig omkring nytår 2015 indlægge med så voldsomme symptomer, at hun ikke kunne andet. Hendes ansigt og krop var hævet op, hun var gullig i huden, kunne ikke holde hverken mad eller væske i sig og kastede op op til tyve gange om dagen.

LÆS OGSÅ: Så er der godt nyt til alle Gossip Girl-fans

I dag ved hun, at det var dobbeltsidet nyresvigt, der fik hendes krop til at reagere så voldsomt, men det har været en lang og frygtelig rejse.

Selvom hende og Simon havde sagt ja til hinanden i medgang og modgang, så havde ingen af dem forudset, at deres første år som ægtefolk ville blive så hårde og udfordrende.

– Jeg synes, vi har tacklet modgangen ret flot, når man tænker på, at vi har oplevet noget af det værste, man kan opleve. Men kom igen om et år, haha... At vi ikke er gået fra hinanden endnu, det er vildt. Den har været oppe at vende. Jeg har sagt til ham: ”Jeg kan godt forstå, hvis du ikke kan klare det her, for det er jeg ikke engang sikker på, at jeg selv ville kunne, siger Ibi Makienok i et stort interview i denne uges ALT for damerne, der er på gaden torsdag.

Men det har aldrig nogensinde været en overvejelse, Simon har gjort sig.

– Selvfølgelig har det gjort alting sværere, men jeg har ikke på noget tidspunkt tvivlet på, at jeg ville gøre alt, hvad jeg kunne, for at hjælpe Ibi. Det har været en stor mundfuld, men jeg giftede mig med Ibi, fordi jeg vidste, det var hende, jeg ville være sammen med resten af livet. Derfor har det heller aldrig været et tema for mig, at jeg skulle forlade hende, siger han.

Læs mere i denne uges ALT for damerne, hvor Simon også fortæller, hvordan han har håndteret den angst, der er blevet en følgesvend i Ibis liv, og som gør, at hun ikke længere sover i et mørkt rum. 

LÆS OGSÅ: Christiane Schaumburg-Müller: "Hjemme hos os passede Liam vores søn alle nætter"

LÆS OGSÅ: Trend breder sig: Afdødes aske bruges til smykker

LÆS OGSÅ: På jagt efter kærligheden? Sådan vælger du rigtigt