SPONSORERET indhold

Kim Kardashian efter røveri: Jeg vil ikke længere vise mig frem

Realitystjernen er blevet et bedre og mindre materialistisk menneske efter røveriet i Paris, fortæller hun på The Ellen Show.

Af: Sara Wilkins Foto: YouTube / screendump
28. apr. 2017 | Livsstil | Eurowoman

Det er begrænset, hvad verden har hørt til Kim Kardashian, siden hun blev udsat for et røveri i Paris i oktober sidste år.

Torsdag åbnede hun dog op om røveriet, og hvordan det har påvirket hendes liv efterfølgende, i et interview på det amerikanske talkshow The Ellen Show.

Her forklarer realitystjernen blandt andet, at hun var 100 procent sikker på, at hun skulle dø den aften, da røverne brød ind på hendes hotelværelse.

- Jeg bad en bøn og tænkte: Jeg ved, at jeg kommer i himlen, jeg håber, at mine børn er ok, og at min mand er ok, siger hun tydeligt rørt i interviewet og forklarer, at episoden føltes som ”7-8 minutters tortur”, men at hun er blevet et bedre og mindre materialistisk menneske efter røveriet.

- Jeg var helt sikkert materialistisk før, og – ikke at der er noget galt i at have ting og arbejde hårdt for at få de ting, og jeg er meget stolt af alle dem omkring mig, der er succesfulde, men jeg er glad for, at mine børn får denne version af mig. Og at det er sådan, jeg opdrager dem, siger hun i interviewet.

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian er tilbage efter tre måneders pause

Kim Kardashian forklarer desuden, at tyvene i Paris havde fulgt hendes færden i to år forinden røveriet, og at de havde gennemlyttet flere interviews med hende, hvor hun åbent har fortalt om sine smykker.

- Det er ikke for at sige, at jeg aldrig vil gå med smykker mere, eller noget som helst, men jeg ved ikke, om jeg nogensinde vil føle mig tilpas, og om jeg nogensinde vil gå med ægte smykker igen, siger Kim Kardashian i sofaen hos Ellen uden glimtende sten og perler på halsen og armene.

- Jeg vil ikke længere vise mig frem, som jeg plejede at gøre (...) Det er bare ikke, hvem jeg er mere.