Lise Rønne om mødet med sin kæreste: ”Vi har takket Alberte Winding mange gange”
Foto: Sara Skytte Lise Rønne gik rundt og var heartbroken, da hun mødte sin Mikkel for 11 år siden. I dag har parret tre børn sammen.

Lise Rønne om mødet med sin kæreste: ”Vi har takket Alberte Winding mange gange”

Tv-værten mødte sin kæreste på en blinddate, der kom i stand på grund af sangerinden Alberte Winding.

11 år er der gået, siden Lise Rønne mødte sin kæreste Mikkel på sit livs første og eneste blinddate.

Mødet var tiltrængt i en tid, hvor Lise Rønne gik rundt og var heartbroken, og det havde Alberte Winding heldigvis fået nys om – og reageret på.  

– Mikkel kender Alberte Winding, og det var hende, der havde sagt til ham, at han skulle ringe til mig, fordi hun havde hørt fra en fælles ven, at jeg gik og var lidt ked af det. Han havde aldrig set X-Factor, som jeg var vært på dengang, men vidste da lige hvem jeg var. Han ringede til mig og inviterede mig ud, og det blev til øl på en café. Efter en måned flyttede jeg ind hos ham, og et halvt år efter var jeg gravid, og nu er der tre børn, fortæller Lise Rønne i et stort interview i denne uges Hendes Verden.

Her fortæller hun også, at parrets tilværelse langt fra skal lyde ”rosenrød”, fordi de som mange andre børnefamilier kæmper med logistikramte hverdage, men at Mikkel er hendes allernærmeste og alt det, hun ikke selv er.

- Han er rolig og har intet behov for at være udadvendt og opmærksom på alle andre. Det er meget inspirerende for mig. Vi har takket Alberte mange gange, og på vores etårsdag sendte vi hende en flaske champagne. Hun havde jo ikke behøvet at gøre noget, men man kan virkelig gøre en kæmpe forskel for andre ved lige at gå den ekstra mil.

Oplevelser med familien

I dag har parret tre børn sammen i alderen 2-10 år – og familien har allerede en hel del rejser i bagagen. Det er nemlig vigtigt for Lise Rønne at gribe oplevelser i nuet i stedet for at gå at vente på, at tiden er den rigtige.

– Vi har rejst meget i det store og i det små. Vi pakker for eksempel et telt og tager op til en svensk skovsø en weekend eller bare smider ungerne i en Christianiacykel og kører ned og bader efter aftensmaden. Vores mindste er to år, og der er masser af ting, vi kunne vente med at gøre, men jeg vil ikke vente med at have det sjovt. Tiden går så hurtigt, og min ældste bliver ti lige om lidt, fortæller tv-værten, som tilføjer, at en familieforøgelse også har været oppe at vende hos parret.

- Vi har overvejet at få et fjerde barn, men vi har besluttet os for, at det skal vi ikke. Jeg synes, de store børn betaler en høj pris, selv om søskende er en gave. Jeg savner at kunne sige ja, når Nelson spørger, om vi skal spille kort, eller når Eva spørger, om vi skal læse en bog. Men hvis jeg var fem år yngre, fik jeg nok en til om et par år.

Læs meget mere om Lise Rønne i denne uges Hendes Verden, hvor hun også fortæller, hvorfor hun følte sig ensom i sine 20’ere, og hvorfor hun har brugt mange år på at tro, at hun skulle ud og have et ”rigtigt” job.

Lise Rønne, 40 år

  • Har været vært på Boogie, X-Factor og er i dag vært på Aftenshowet.
  • Er netop begyndt at læse litteraturanalyse på universitetet.
  • Kæreste med Mikkel, som hun har tre børn med.
  • Dette efterår er hun været på DR-programmet Helt Lyrisk.
Se, hvad vi ellers skriver om: Interview, Kærlighed og Parforhold