Mette Bluhme Rieck

Foto: Sara Skytte Tv-vært Mette Bluhme Rieck mødte sin kæreste Kasper Nielsen for rullende kameraer. Hun var værten, han eksperten. Læs historien her.

Mette Bluhme Rieck mødte sin kæreste på en utraditionel måde: ”Vi klikkede bare”

Tv-vært Mette Bluhme Rieck mødte sin kæreste Kasper Nielsen for rullende kameraer og ramte "rigtigt". Nu har de en søn sammen og leder efter hus, fortæller hun i denne uges Hendes Verden.

Det var ikke en klassisk vi-tager-på-date-og-ser-hinanden-an.

I stedet mødte tv-vært Mette Bluhme Rieck sin kæreste, Kasper Nielsen, for rullende kameraer.

Hun var værten, han var eksperten, da de sammen lavede DR-programmerne Antikduellen og Guld på godset.

Det fortæller hun i denne uges Hendes Verden.

”Han er en af de fem-seks eksperter, vi fik til at vurdere danskernes ting, mens jeg gik rundt og hørte historierne,” siger hun.

Det er nu syv år siden, at første sæson af Antikduellen kørte over skærmen, og siden er Mette Bluhme Rieck og Kasper, der til daglig arbejder som vurderings- og salgsdirektør hos Bruun-Rasmussen, blevet forældre til Viggo på to år.

Men parret bliver stadig stoppet på gaden af danskere, der gerne vil have vurderet deres ting, siger tv-værten til ugebladet.

”Folk synes stadig, at vi liiige skal høre historierne om deres arvestykker derhjemme. De stopper os på gaden og i lufthavnen for at vise os et billede på telefonen af et gammelt maleri og spørge, hvad det er værd. Men Kasper tager det pænt. Han er vant til at vurdere hvad som helst hvor som helst.”

Har ramt rigtigt

Mette Bluhme Rieck mener, at hun og Kasper er et godt match.

For selvom de langtfra er enige om alt, har Kasper lært hende at tale åbent om tingene. Ikke at putte med det.

”Kasper er vildt god at snakke med, og det er ham, der har lært mig, at man godt kan tale om tingene. Før var jeg nok mere lukket, men nu siger vi tingene højt, inden de udvikler sig til et problem. Jeg klikkede bare med Kasper. Det er de færreste mennesker, man kan være sammen med i mere end tre dage uden at føle: Okay, nu er det vist nok. Så når ferier og weekender sammen altid føles for korte, så ved man, at man har ramt rigtigt,” siger hun.

I øjeblikket befinder parret sig i ”et limbo”, siger Mette Bluhme Rieck. De vil gerne flytte ud af lejligheden på Islands Brygge og i stedet finde et hus, men de ved ikke, hvor det skal ligge.

”Og som min veninde sagde forleden: ”Gud, er I ikke engang begyndt at skændes om det endnu?” Men nej, jeg tror, vi ved det, når vi ser det,” siger hun og tilføjer:

”Vi kan sagtens være uenige i hverdagen, og det er ikke sådan, at alt er fryd og gammen, og der står regnbuer ud af ørerne på os, men vi er gode til at tale sammen, og vi ved, hvad vi skal, når vi ser det.”

Læs hele interviewet med Mette Bluhme Rieck i denne uges Hendes Verden, hvor hun også fortæller om at miste sin mor til kræft alt for tidligt og om at blive svinet til af 50-årige kvinder på de sociale medier.

Om Mette Bluhme Rieck, 37 år

  • Uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole
  • Har siden været ansat på DR, hvor hun bl.a. har lavet Guld i købstæderne, Antikduellen, Spis og spar, OL og Aftenshowet
  • Danner par med Kasper Nielsen, som hun har sønnen Viggo med
  • Bor på Islands Brygge
Se, hvad vi ellers skriver om: Kærlighed og Kendte