Parterapi ALT.dk

Foto: Jamie de Leeuw / @byjamiedeleeuw Kirstine og Adrian er med i ALT.dks nye podcastserie 'Parterapi'.

Gammelt utroskab spøger i Kirstine og Adrians forhold: ”Jeg gjorde ham i tvivl, om han er så god en fyr, som han føler sig”

I to ud af sine i alt tre forhold har Kirstine oplevet utroskab. Nu har hun mødt Adrian, og hver gang han skal ud, bliver hun usikker. I ALT.dks podcast-serie 'Parterapi' får parret hjælp til at håndtere deres problemer af parterapeut Frej Prahl.

Kirstine og Adrian er med i første sæson af 'Parterapi'. Nu kan du også lytte til anden sæson i appen Talk Town

”Hvornår kan jeg regne med, at du er hjemme igen?”

”Hvem skal med?”

”Er der noget, du ikke fortæller mig?”

Hver gang 27-årige Adrian Rosenquist skal ud med vennerne, falder de vanlige spørgsmål. Hans kæreste gennem det seneste halvår, 28-årige Kirstine Juhl, er blevet usikker og bange, fordi hun i sine to tidligere forhold har været offer for utroskab.

Hun ved egentlig godt, at Adrian er en god fyr, men alligevel overmandes Kirstine hver eneste gang af tvivl og usikkerhed: Hvad nu, hvis det alligevel skulle ske, at Adrian fandt en anden?

– Jeg blev ved med at rive op i min fortid, og jeg var ret så hurtig til at påtage mig en offerrolle, når han skulle ud. Og det var bare ikke i orden. Jeg synes, at vi kom til et punkt, hvor det gik udover ham i stedet for at hjælpe os konstruktivt. For det hjalp egentlig heller ikke mig at stille ham alle de spørgsmål. Jeg følte ikke, at jeg blev mere rolig af, at han svarede på dem, fortæller Kirstine til ALT.dk.

Parterapi sæson 2

Er du nysgerrig på, hvordan man som par kan komme omkring udfordringer som sex, børneopdragelse, skilsmisse eller utroskab?

Så er der god grund til at lytte med til ALT.dk's podcastserie Parterapi, hvor psykolog Frej Prahl hjælper par med problemer i parterapi. Kom med helt ind i sessionen og benyt dig af seriens øvelser, hvis du kan genkende nogle af udfordringerne.

Nu kan du også lytte til sæson 2, hvor endnu flere par får hjælp til at håndtere deres problemer. 

Lyt med i appen Talk Town her.

Logo sæson 2 parterapi (002).jpg

LÆS OGSÅ: Er du interesseret i gratis parterapi?

Da Adrian en weekend skulle overnatte i København med nogle venner, flød bægeret over for parret, der til dagligt bor i Malmø. Kirstines usikkerhed tog overhånd, og pludselig begyndte tårerne at trille. I det øjeblik gik det op for hende, at der måtte gøres noget.

Uden Adrians viden tilmeldte Kirstine dem derfor ALT.dks podcastserie 'Parterapi', hvor parterapeut Frej Prahl hjælper konfliktramte par ud af problemerne i en session parterapi.

Heldigvis skulle det vise sig, at Adrian var helt på linje med Kirstines beslutning.

– Han syntes, at det var en skidegod idé, og at det skulle vi bestemt gøre. Jeg var faktisk meget overrasket over, at han var så meget med på det hele, for han kunne sagtens havde sagt ”er du gal, aldrig i livet”, lyder det fra den 28-årige malmøgenser.

LÆS OGSÅ: Ny podcast inviterer dig med til parterapi: ”Det kræver virkelig mod”

Artiklen fortsætter under billedet.

Kirstine og Adrian
Foto: Jamie de Leeuw / @byjamiedeleeuw

Påvirkede også Adrian

Selvom problemerne ganske vist begynder hos Kirstine, har også Adrian nemlig været mærket af sin kærestes fortid.

Han føler, at han hver gang løber ind i en dead end - at han er låst, bliver berørt af at gøre sin kæreste usikker og har svært ved at se en langsigtet løsning.

– Han fortalte, at han også bliver helt i tvivl, om han er så god en fyr, som han føler sig, fordi jeg hele tiden gør ham til en badguy. Og der tænkte jeg: Fuck, det her er virkelig noget, jeg skal tage til mig, fortæller Kirstine, der har vendt tankerne med Adrian forud for interviewet.

Begge har de derfor en helt klar konklusion efter samtalen med Frej Prahl: Der findes ikke et quick fix, men parterapi er noget nær det bedste, du kan gøre for dit sind – og dit parforhold.

– Det er ren mentalt yoga, og bagefter er man træt på den helt rigtige måde, fordi man har tømt sig selv for følelser fuldstændig. Jeg vil på det kraftigste opfordre andre til at gøre det samme, konstaterer Kirstine.

Er du nysgerrig på, hvordan det gik Kirstine og Adrian under deres samtale med Frej Prahl, kan du lytte til Parterapi i appen Talk Town.

Er du interesseret i gratis parterapi? Så læs mere her og send en mail til parterapi@alt.dk.

Historier du ikke kan slippe

Lyt til de bedste podcasts i appen Talk Town.

Find stærke personlige fortællinger og masser af inspiration til alt fra børn og parforhold til mode og sundhed.

Prøv 14 dage gratis nu.

Kun 59 kr./md. efter endt prøveperiode. Ingen binding

Download via iTunes lige her.

Download via GooglePlay lige her.

imagek4q6.png

Se, hvad vi ellers skriver om: Parterapi, Parforhold og Podcast

610x200_woordy_knap2.jpeg