Charlotte Torpegaards skønhedsbog Yummymummy udkommer snart.
Foto: Maria Gotthard Charlotte Torpegaards skønhedsbog Yummymummy udkommer snart.

Sådan holder du dig skøn

Sådan holder skønhedseksperten sig skøn

Skønhedseksperten Charlotte Torpegaard troede ikke meget på anti-cellulite cremer, før hun fandt én, der virkelig gjorde en forskel. Få alle hendes tip her.

Et skønhedsprodukt du højst sandsynligt finder i min taske er…
"…Kjær Weis’ økologiske cremeblush Suntouched, der er min absolutte yndlingsblush. Den sidder på mine kinder hver dag og giver det helt perfekte sommerlook. Den duppes på med fingrene lige dér, hvor kinderne runder, når du smiler."


Pris 375 kr. på Hellethorup.dk.

Det skønhedsprodukt, som har overrasket mig mest positivt er…
"…Tromborgs Anti Cellulite Serum. Jeg har normalt ikke den store fidus til anti-cellulite cremer, men denne her gør en forskel. Den og så en daglig gang tørbørstning."


Pris 720 kr. på Tromborg.com.

Jeg går ikke udenfor døren uden…
"…en læbestift. Ikke så meget til læberne, selv om det er supermoderne, men fordi den kan opdatere din makeup på et øjeblik. Dup lidt på kinderne, lidt på øjenlåg og lidt på læberne, tilføj mascara, og du er god som ny."

Ud over at levere dugfriske skønhedsnyheder på sin blog Ilovebeauty.dk er Charlotte også ved at lægge sidste hånd på sin næste skønhedsbog Yummy Mummy – en bog hun i øvrigt svor aldrig at ville skrive. Skriv dig allerede nu op til bogen på Yummymummy.nu.

 

 Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed