Mand med klapvogn i New York
SPONSORERET indhold

7 hot spots i New York du skal opleve med dine børn

New York er paradis på jord for børn. Der findes tusindvis af aktiviteter året rundt - både indendørs og udendørs. Her får du syv favorit-spots fra en dansk New Yorker–Mummy.

Af: Mia Jeppson, NYC MUMMY // Redigeret af Katrine Memborg Foto: Getty Images
16. feb. 2018 | Børn | Vores Børn

Sea-glass Carousel er New Yorks smukkeste karrusel.

EN TUR I KARRUSELLEN

Sea-glass Carousel er New Yorks smukkeste karrusel. Den ligger i Battery Park. 30 glasfisk udgør karussellens vogne, musikken er klassisk og der er tilsat en god portion lysstofrør til at give en afslappende undervandseffekt. Karussellen er for alle aldre og er et must see sammen med det knap så crowdede Battery Park område.
TIP: Husk kamera og kom gerne når solen er gået ned, så det smukke lys rigtig kommer til sin ret.
Pris: 5 dollar (ca. 33 kr.) Børn under 1 år er gratis. - og børn under 107 cm. skal sidde på skødes af en voksen.
Fra 0 år
www.seaglasscarousel.nyc

Her kan du finde flybilletter til New York (sponsoreret)

McCarren Park Pool er en stor, offenlig udendørs pool.

POOLPARTY

McCarren Park Pool er en stor, offenlig udendørs pool. Der er masser af plads til at lege og svømme rundt, og poolen er altid ren og fin, da personalet bruger timer - også midt på dagen - på at rengøre den. Der er skabe til dine ting og naturligvis badefaciliteter til før og efter poolbesøget. Husk at medbring en lille hængelås til dit skab og kom tidligt på de helt varme dage, da der bliver hurtigt fyldt op.
Pris: Gratis
Fra 0 år.
www.nycgovparks.org/parks/mccarren-park/facilities/ outdoor-pools/mccarren- park-pool

LÆS OGSÅ: 7 ting du skal opleve i Barcelona med børn

ALT SAMLET ÉT STED

Twinkle playspace i Williamsburg er den ubetinget mest geniale indendørs legeplads, jeg nogensinde har oplevet. Det er et helt univers med forskellige stationer, børnene kan gå på opdagelse i. En bondegård med tøjdyr, en stor sandkasse, hvor du kan hoppe op på gravkoen og grave i sandet, en vandstation med strøm, en kæmpe brandbil med brandmandskostume og brandslukker med vand. Og så er der naturligvis også en stor rutchebane, et supermarked og en skønhedssalon. Det er bare om at bruge sin fantasi. Du kan komme og gå som du ønsker hele dagen.
Pris: 25-30 dollar (155-220 kr.)
Alder: 1-6 år.
www.twinkleplayspace.com

Rejs til New York med Rejsepriser (sponsoreret)

Brooklyn Children’s museum er verdens første museum for børn.

EN DAG PÅ MUSEET

Brooklyn Children’s museum er verdens første museum for børn. Det åbnede i 1899 og er siden da blevet renoveret og udvidet til det, det er i dag. Et kæmpe museum med et tilhørende bibliotek, der rummer over 900 bøger. Går man videre derfra, kan børnene eksperimentere med blandt andet sand og vand, lære om verdenen, forskellige kulturer, naturen og dyr. I kan sagtens bruge en hel dag på museet, så kom gerne tidligt.
Pris: 11 dollar (cirka 70 kr.)
Børn under 1 år er gratis.
Alder: 0-10 år.
www.brooklynkids.org

Governors Island er en ø mellem Brooklyn og Manhatten og er et must, hvis du har børn.

DEN AKTIVE Ø

Governors Island er en ø mellem Brooklyn og Manhatten og er et must, hvis du har børn. Du kan komme til øen med East River Ferry, og der er masser at tage sig til. Heriblandt New Yorks længste rutchebane, kajakroning, små springvand, store hængekøjer, en byggelegeplads og The big walk around the Island, hvor du kommer gennem hele øen’s historie. Der kan lejes cykler til den 11 kilometer bilfri rute. Øen byder på et hav af foodtrucks, men du kan også medbringe din egen. Der er desuden hyggelige og smukke grønne områder. Og så kommer du ret tæt på den store Frihedsgudinde.
Pris: Entré til øen er gratis.
Fra 0 år.
www.govisland.com/activities/ play-1

Fest for de små 0-3 årige finder du i Williamsburg.

HULLAHOP TIL MUSIKKEN

Fest for de små 0-3 årige finder du i Williamsburg. En stor indendørs fodboldbane med kunstgræs, er fyldt op med rutchebaner, biler, bolde, hulahopringe, små fodbold- og basketballnet og tonsvis af oppustelige hoppedyr. Læg dertil to kæmpe sæbeboblekanoner og dansehits fra 00’erne. Børnene er vilde med det! I et af hjørnerne af fodboldbanen er der et legeland til de helt små med farverige aktivitetstæpper og små gåvogne. Og så er det da også værd at nævne, at der er en bar til de voksne med øl, vin og drinks. What’s not to like? 
Pris: 10 dollar (ca 65 kr.) Billet købes ved indgangen.
Alder: 0-3 år.
www.facebook.com/TheLittlePeopleParty/

LÆS OGSÅ: 5 steder, du skal besøge i Berlin med børn

Lakeside i Prospect Park er en ’året-rundt-legeplads’.

KEEP ROLLIN’

Lakeside i Prospect Park er en ’året-rundt-legeplads’. I de lune måneder kan du rulle på rulleskøjter til høj musik, og vil I køles lidt af, kan du hoppe i badetøjet og springe ind i det store soppebassin fyldt med sprinklere, der sprøjter vand til højre og venstre. Et stort hit for børnene! Om vinteren bliver det hele forvandlet til en kæmpe skøjtebane. I kan leje rulleskøjter og skøjter på stedet, der er fri leg og alle aldre er velkomne. Der findes en café på stedet, men man kan også selv medbringe sin mad.
Rulleskøjter: fra 9. april til 10. oktober
Skøjter: Fra 29. oktober til 2. april
Pris: 6-9 dollar (cirka 40-50 kr.)
Fra 0 år. 
www.lakesidebrooklyn.com/ activities

Anbefalet til dig