Laura Bro om at få barn alene

Foto: Sara Skytte 46-årige Laura Bro er først nu klar til at give plads til (endnu) en mand i sit liv, siden hun blev mor til sønnen Henry for seks år siden.

Laura Bro: "Folk sagde, jeg var modig at få et barn selv, men det har intet med mod at gøre"

Laura Bro blev alenemor i en alder af 39 år, men for hende var der ikke et andet valg. Hun ville være mor – også selvom det var egoistisk. Det fortæller hun om i denne uges Hendes Verden.

Laura Bro ville være mor.

Det kunne hverken et forlist forhold eller en alder på 39 ændre på. Derfor besluttede den 46-årige skuespillerinde for syv år siden at få et barn. Alene.

– Vi er alle sammen opdraget med far, mor og børn og ideen om kernefamilien, og det traditionelle ligger dybt forankret i vores kultur. Folk sagde, at jeg var modig at få et barn selv. Men det havde intet med mod at gøre. Det var noget dybt i mig, der føltes større end mig selv, siger Laura Bro i denne uges Hendes Verden og uddyber:

–  Et planlagt barn er jo altid en egoistisk handling, men for mig var det nu også noget mere end bare at tjekke endnu en boks af i mit liv.

I dag er Laura Bros søn Henry seks år, og selvom der ikke har været plads til meget andet i hendes liv, siden hun blev mor, er hun så småt begyndt at vende blikket ud ad mod verden – og andre mænd.  

– Jeg har faktisk ikke været forelsket, siden før jeg fik Henry for seks år siden. Jeg har ikke haft tid til at kigge op og ud, men jeg føler, at jeg nu er ved at være der, siger hun og fortsætter:

 – Det ville være dejligt at blive forelsket igen. Jeg er klar til at møde nogen, og jeg kan se, at der er mange pæne mænd på gaden.

Læs hele interviewet med Laura Bro i denne uges Hendes Verden, hvor hun fortæller om at gå sin egen vej, men alligevel ende som skuespiller, om opvæksten i det farverige hjem på Frederiksberg og om dejlige mænd, der sætter sig fast i hjertet for altid.

Om Laura Bro

  • 46 år, skuespiller og uddannet fra Statens Teaterskole i 2002. Har bl.a. spillet med i "Brødre", "Krøniken" og "Herrens Veje".
  • Datter af teaterdirektør Christoffer Bro og skuespiller Helle Hertz. 
  • Mor til Henry på seks år.

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Mor, Forældre og Kærlighed

610x200_woordy_dmjpg.jpg