-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Bær og frugt med mascarponecreme
Ingredienser
- Arbejdstid:
- 15 min.
- Ikke fryse-egnet
- 250 g friske bær (f.eks. jordbær,
- blåbær, solbær, hindbær)
- 1 usprøjtet appelsin
- 2+1 spsk sukker
- 1/2 dl mascarpone
- 1/2 dl piskefløde
- 1 spsk appelsinlikør
- Pynt:
- mynte eller citronmelisse
- Skyl bærrene og vend dem sammen med 1 tsk fintrevet appelsinskal og 2 spsk sukker.
- Kom mascarpone, piskefløde, likør, sukker og 1 tsk fintrevet appelsinskal i en skål og pisk det til skum.
- Skær den hvide hinde af appelsinen og skær den i skiver eller både.
- Anret frugt og bær i portionsglas og top op med creme. Pynt med et grønt blad og server straks.