-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Julesauce med gastrik
Sovsen er smagt til med gastrik. En indkogt æbleeddike, der kan erstatte smør og fløde.
5
Ingredienser
- 2 spsk hvedemel pr. ½ liter sauce væske
- gastrik (se opskrift her)
- havsalt
- peber fra kværn.
Sådan laver du julesovs
- Bring afkog til kogepunktet. Hæld safterne fra bradepanden ned i gryden. Lad fedtet samle sig på toppen af sovsen og skum fedtet væk bortset fra ca. 1 cm. Drys eller sigt to spsk hvedemel til ca. 1/2 liter sauce ned over (dvs. fire spsk til 1 liter) Lad det synke til bunds.
- Pisk sovsen sammen og kog den ind til passende intensitet og konsistens. Smag til med gastrik, salt og peber.