-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Kransekage med pistacie
Skøn kransekage til festlige lejligheder så som nytårsaften. Et perfekt punktum på en lækker middag eller en skøn lille godbid til kaffen...
Til seks personer:
40 små kransekager.
100 g smuttede mandler
200 g sukker
2 æggehvider
500 g marcipan
100 g pistacienødder
Blend mandler og sukker i en foodprocessor, til det er fint malet. Tilsæt æggehviderne og blend igen, til massen er blød og hvid. Sørg for, at blandingen ikke bliver for varm i foodprocessoren – for så vil æggehviderne begynde at klumpe.
Riv marcipanen og vend med mandelmassen. Kom blandingen i en skål, luk den tæt til og lad dejen hvile i køleskabet et par timer eller til næste dag. Form små, runde kransekager, 2 cm i diam., sæt dem på en bageplade med bagepapir, pres en lille pistacienød i hver. Bages 12-15 minutter i cirka 170 grader, men hold godt øje med dem - især de sidste fem minutter.
Køl af på en rist. Smelt chokolade over vandbad og dyp kransekagerne i. Lad chokoladen sætte sig. Opbevares tørt og køligt, til de skal serveres.
LÆS OGSÅ: Nytårsmenu: Sådan laver du den perfekte nytårsmenu
LÆS OGSÅ: Nytårsbrunch: 7 lækre opskrifter