Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Nytårsmenu 2018: Opskrifter til den perfekte menu

Inspiration til din nytårsmenu

På årets sidste aften skal maden være udsøgt, lækker og gerne nem. Nytårsaften er nemlig noget helt særligt, og det kræver en menu, hvor der er kræset for detaljerne. Velkomstdrinks, forret, hovedret, dessert og snacks skal der som minimum til. Men hvad skal du så lave til en festlig nytårsaften?

Få inspiration til din nytårsmenu her på siden, hvor vi har samlet en masse opskrifter på menuer til den perfekte nytårsaften.

vis
mere

Forkæl dine gæster med den perfekte nytårsmenu

Vi har opskrifter på nytårsmenuen, du kan lave på 1 time, den lidt mere krævende på 3 timer og det helt store setup, som tager 5 timer at kokkerere.

Skal det være nemt og hurtigt, kan du servere østers, torskefad og panna cotta med hindbær. Har du lidt mere tid at gøre godt med, kan du opgradere menuen og servere fisketatar til forret, t-bone med fritter og bearnaise til hovedret og hindbær napoleone til dessert.

Den tredje nytårsmenu, som tager 5 timer at lave, byder på fire retter: Chowder af muslinger, stegt lammekrone med gnocchi, ricotta med svampe og hindbærsorbet til dessert.

Nytårsmenu

Lækre drinks til nytårsaften

Nytårsaften skal der lækre cocktails til, og derfor har vi samlet et godt udvalg af læskende cocktail til årets sidste aften. Velkomstdrinken kunne fx være Bobler med ingefær, citrus og mynte eller den populære Champagnemojito

En skøn cocktail til nytårsaften kunne være Bulldog Tom Collins eller en af klassikerne: Amaretto 23, Bubbly Cherry & Hot Buttered Scotch. Prøv også nytårsbobler med granatæble og lime eller den sikre vinder, en Aperol Spritz.

Skønne opskrifter til nytårsbrunchen

Ud og spise i København?

Vil du hellere ud og spise brunch nytårsdag, så tjek denne guide til de 12 bedste brunchsteder i København eller til syvsoverne: en god frokost i København. Dagen derpå er du måske mere til burger, så her har du guiden til de bedste burgere i København.

GODT NYTÅR!