Bedste burger i København
Foto: Grillen Burgerbar Der findes masser af lækre alternativer til Burger King og McDonald's, hvis du gerne vil sætte tænderne i en god burger.

Bedste burger i København

GUIDE: Her finder du de 10 bedste burgere i København

Burgerkrigen i København er langt fra forbi. Her er et bud på de bedste burgere i byen.

Opdateret 04.07.17 af Susanne Baden Jensen

Jagger Fast Food - lækre kvalitetsburgere 

Du kan både finde hotdogs, friteret kylling og selvfølgelig burgere på Jaggers menukort. Deres populære cheeseburger serveres uden salat og andre dikkedarer, men du kan selvfølgelig vælge at tilføje en smule grønt, hvis du absolut higer efter det. Der findes både sodavand, milkshakes eller ‘frozen daiquiris’, som står klar i store slushice-maskiner bag baren, at skylle ned med. Og snyd endelig ikke dig selv for masser af Jaggers bearnaisedip til fritterne.

Manden bag Jagger er Rasmus Oubæk, som også står bag de populære Københavner-restauranter Gorilla og Pluto. Idéen er at lave lækre kvalitetsburgere, der ikke koster mere end en menu på McDonald’s ville gøre.

Du kan købe en menu med sodavand og fritter fra 100 kr.

Jagger Fast Food
Adresse:
Istedgade 62, 1650 Vesterbro, samt på Amagerbrogade 128, 2300 København S og Falkoner Allé 84, 2000 Frederiksberg.

 

Yes!! it's Sunday and we are fixing hangovers all day 🍔🍟👌

A photo posted by JAGGER FAST FOOD (@jagger_ff) on

 

Gasoline Grill - kåret til én af verdens bedste burgere

Gasoline Grill holder til på en gammel benzintank i Indre by. Ved første øjekast ser den lille burgerbar ikke ud af meget, men ikke desto mindre er Gasolines burger netop kåret som én af verdens 27 bedste burgere af det anerkendte amerikanske medie Bloomberg. Filosofien bag Gasoline Grill er at servere gode burgere - fremfor mange burgere - og derfor lukker de hver dag, når de kan melde udsolgt.

På menuen finder på blandt andet en butterburger, hvor den ellers obligatoriske ost er byttet ud med en god gammeldags smørklat. Hvis du er til snaskede sager, så vælg en med både ost og smør. Dét kan anbefales. Efter Bloomberg-kåringen har der været ‘run’ på den lille burgerbar, så hvis du skal sikre dig en af deres saftige burgere, er det en god idé at komme så tidligt på dagen som muligt.

Deres burgere koster 75 kr., og for en 20’er ekstra får du fritter med.

Gasoline Grill
Adresse:
Landgreven 10, 1301 København K

 

 

Sliders - populære "mini"-burgere

På Sliders er burgerne i juniorstørrelse, men til gengæld får du serveret hele tre af slagsen, når du bestiller en menu. Der er ni sliders at vælge imellem plus månedens burger, som selvsagt varierer måned for måned. Som sideorder kan du vælge mellem en lille salat eller grove fritter. Hvis du gerne vil føle dig som en ægte burger-prinsesse, kan du endda bede om at få drysset 24 karats guldflager over dine fritter.

Sliders er en af københavnernes favoritter, og derfor kan du forvente en lille kø, hvis du kommer i rush hour, men Sliders er med garanti ventetiden værd.

En enkelt slider kan købes for 45 kr. og en menu med tre styks plus sodavand og sideorder for 129 kr.

Sliders
Adresse:
Nørrebrogade 1, 2200 København N

 

 

Squad goals 🍔🍔🍔

A photo posted by Sliders (@sliderscph) on

 

Grillen Burgerbar - god burger til rimelige penge 

Grillen Burgerbar - eller bare "Grillen" blandt fans - kom med på burgerbølgen i København, da den blot var under opsejling i 2013, og siden er menukortet rettet til af flere omgange for at servere den bedste burger for de sultne københavnere. På menukortet finder du syv forskellige fortolkninger af en burger, hvor den ene er en vegetarudgave. Der er endda også tre slags fritter samt tre slags dip at vælge imellem. Hvis du er til ekstra snask, kan du tilkøbe en af deres berømte milkshakes til din menu. De er selvfølgelig lavet af is fra Ben & Jerry’s.

En menu med fritter og dip koster 109 kr., men i hverdagene kan du få den til blot 79 kr. ved frokosttid.

Grillen Burgerbar
Adresse:
Grillen Burgerbar holder til på både Vesterbro, Nørrebro, Christianshavn, Amager og i Aarhus.

 

 

Cock's & Cows - velsmagende og med masser af dip til

Menukortet varierer fra restaurant til restaurant, men du kan med garanti altid finde flere forskellige velsmagende burgervarianter og fantasifulde fritter på kortet. Men det bedste ved Cock's & Cows er, at de har hele ni forskellige dips at vælge mellem. For eksempel blue cheese, BBQ sauce og Estragon Mayo. Hvis du er typen, der ikke er mæt efter en gevaldig burgermenu, kan du supplere med en flødeholdig isdessert. Hos Cock's & Cows kalder de desserten ‘Happy Ending’, og den er lavet i samarbejde med af Hansen’s Flødeis.

Deres klassiske burger koster 89 kr., og du kan supplere med en ‘sideorder’ til 29 kr.

Cock's & Cows
Adresse:
Cock's & Cows holder til fem steder i København: Østerbro, Nørrebro og tre i Indre By.

 

Salon39 - restaurantburger i verdensklasse

Salon39 er ikke en burgerkæde, men mere en restaurant i traditionel forstand. Men deres burger er verdensklasse, så derfor er den selvfølgelig med på listen alligevel. De serverer en klassisk burger med ost og kalder den ‘Salon 39 House Cheeseburger’. Den serveres med sprøde, tynde fritter og ‘smoked mayonaise’. Det kan anbefales at prøve nogle af deres cocktails, hvis du vil skylle ned med en tår alkohol.

En burger med fritter koster 170 kr.

Salon39
Adresse:
Vodroffsvej 39, 1900 Frederiksberg

 

JuicyBurger - Boserups saftige drømmeburger

Burgeren på JuicyBurger smager, som den lyder: Juicy! Det er kokken Henrik Boserup, der står bag JuicyBurger. Hans drøm var at servere kvalitetsmad for så mange mennesker, som overhovedet muligt, og derfor åbnede han JuicyBurger. Boserup har brugt godt tre år på at udvikle burgeren, så alt fra bolle til bøf smager, som den skal. På JuicyBurger er burgeren serveret med ‘mormor-kartofler’, som er halverede kartofler bagt med rigeligt olivenolie og salt. Hvis du er mere til råt kød, skulle der efter sigende også være en tartar-burger på vej.

En single-burger koster 65 kr., mens en menu med kartofler og dip koster 120 kr.

JuicyBurger
Adresse:
Flæsketorvet 44 eller Alextorv 9.

 

 

two cheese bacon please.:-)) #juicyBurgerdk #burger #bestburger #burgerjoint #byensbedsteburger

A photo posted by Juicy Burger (@juicyburgerdk) on

 

Tommi’s Burger Joint - den populære islænding

Den første Tommi’s poppede op på Island i 2004, og i dag har kæden tre restauranter i Danmark. Menukortet er simpelt, og du kan vælge mellem fire burgere: En almindelig, en cheeseburger, en vegetarburger og en børneudgave. Herudover kan du også vælge mellem fire forskellige slags fritter, fire forskellige slags dips, og der er også milkshakes til de sukkertørstige.

En menu med burger, fritter og sodavand koster 99 kr.

Tommi's Burger Joint
Adresse:
Høkerboderne 21-23, 1712 København V. Du kan også finde Tommi’s i Lyngby og Aarhus. 

 

Spending the weekend in Copenhagen with my girl and started it off right with these delicious burgers! 👅

A photo posted by L i z a D a g s b e r g (@lizadagsberg) on

 

YOBurger - også med avokado og 'magic sauce'

Hos YOBurger går de også ind for en burger uden for mange dikkedarer. Deres klassiske burger består derfor af en af brioche-bolle med ost, tomat, salat, bøf af dansk oksekød toppet med deres ‘magic sauce’. På menukortet finder du blandt andet også en avocado-udgave og en vegetar-burger med friteret portobellosvamp i stedet for oksekødsbøffen.

Deres billigste menu med burger, fritter og sodavand koster 89 kr.

YOBurger
Adresse:
Gothersgade 27, 1123 København K og Nørregade 2, 1165 København K

 

 

 

Not only on a Sunday!👑 #søndagshangry #yoburgerdk #yoyoyoyoyo | YO 📸 by @rrebekha 🙏

A photo posted by YOBURGER (@yoburgerdk) on

 

Halifax - den klassiske "københavner"-burger

Gode gamle Halifax åbnede første restaurant i 2007, og siden er der kommet seks mere af slagsen. Her kan du vælge mellem syv fortolkninger af en burger. De er hver især inspireret af en by - for eksempel Zihuatanejo, som er en spicy sag med både jalapeños, guacamole og tomatsalsa. Du vælger selv om bollen skal være lavet af lyst hvedemel eller mørkt grov mel. Du kan også gå den lettere vej og blot vælge salatblade i stedet for bolle. I alle deres varianter kan du desuden vælge om du vil bytte den klassiske oksekødsbøf ud med kylling, ‘veggie’ eller en rösti.

Deres billigste menu med burger og fritter koster 125 kr.

Halifax
Adresse:
Halifax har syv restauranter på både Amager, Frederiksberg, Østerbro, Vesterbro og Indre By.

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Burger, København og Restauranter i København