
Kylling & couscous
Lækkert tilbehør med sødme og syrlighed fra frugt, grønsager og krydderurter.
4
Ingredienser
- 1,5 dl fuldkornscouscous
- 1,5 dl kogende vand eller bouillon
- 1 spsk olivenolie
- citronsaft
- 1 udkernet agurk i tern
- 3-4 udkernede bøftomater i tern
- 1 snittet rødløg
- 1 dl sultanas eller hakkede dadler
- 1 dl strimlede abrikoser
- kerner af 1 granatæble
- 50 g pistacienødder
- 1 god håndfuld hakket mynte
- salt, peber
- 300 g stegt kylling på spid
- SÅDAN GØR DU:
- Kom couscoussen i en skål, hæld kogende væske over, og dæk evt. skålen med plastfilm. Lad couscoussen trække, til den har opsuget al væde.
- Rør couscousgrynene løse med en gaffel, smag til med olivenolie og citronsaft.
- Vend grønsager, tørret og frisk frugt samt nødder i salaten, og smag til med masser af hakket mynte samt salt og peber. Server salaten med stegt kyllingekød.
- Energi pr. person: 560 kcal, fedt 24%, protein 19%, kulhydrat 57%