Kylling med urtecouscous
Ingredienser
- 170 g kyllingebryst (to flade stykker)
 - 5 g olie
 - 1 tsk stødt garam masala
 - salt og peber
 - Abrikosbagte tomater:
 - 150 g tomater (halve)
 - 2 friske abrikoser (halve)
 - 10 g abrikosmarmelade
 - 3 tsk sød soja
 - friske timiankviste
 - salt og peber
 - Couscous:
 - 75 g couscous (tilberedt)
 - 1 håndfuld friske krydderurter (hakkede)
 - 1 fed hvidløg (hakket)
 - 25 g skalotteløg (hakket)
 - citronsaft
 - 15 g olie
 - salt og peber
 
- Vend tomater og abrikoser rundt i et fad med abrikosmarmelade og soja. Tilsæt timiankviste, salt og peber.
 - Bag det hele i en 200 grader varm ovn i en halv time.
 - Bland couscoussen med krydderurter, hvidløg og skalotteløg. Tilsæt citronsaft, olie, salt og peber og vend det rundt.
 - Pensl kyllingestykker med olie, krydr med salt og peber og steg det på en grillpande.
 - Anret kylling med couscous, tomater og abrikoser og server.
 - Opskriften er fra Vægtkonsulenternes bog "Sund & Slank året rundt - Middage".
 - Køb bogen - klik her