-
Rasmus' hårde tid på "Forræder"-slottet: Blev en anden
-
"Forræder"-Rasmus afslører: Ét mord var værre end alle de andre
-
Ikke set på tv: Rasmus afslører detaljer om konklavet
-
”De forstod slet ikke, at jeg ikke ville arbejde 60 dage uden løn”
-
“Forræder”-Stefan afslører: Har fået en udenlandsk flirt
-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes

Kyllingelår & couscous
Det bliver ikke nemmere − og sundere.
4
Ingredienser
- 8 kyllingeunderlår
- MARINADE:
- ½ dl sweet chilisauce
- 2 spsk appelsinsaft
- 1 spsk reven skal af øko-appelsin
- 1 spsk rød karrypasta
- 2 tsk olie
- COUSCOUS:
- 2,5 dl kogende vand
- 2,5 dl fuldkornscouscous
- 1 spsk olivenolie
- salt, peber
- 3 fed knuste hvidløg
- fintreven limeskal + limesaft + lime til servering
- 1 udkernet, hakket agurk
- 1 udkernet, hakket peberfrugt
- 200 g cherrytomater i halve
- 150 g tørrede abrikoser
- 1 lille bdt. finthakket persille
- ½ potte hakket koriander og mynte
SÅDAN GØR DU
Sådan gør du:
- Læg kyllingelårene i et stort fad. Pisk marinaden sammen og vend den med kyllingelårene. Dæk fadet til og sæt det i køleskabet i minimum 10 minutter.
- Tag kyllingelårene op og læg dem på grillen i 20 minutter. Vend dem undervejs.
- Hæld kogende vand over couscoussen, lad den trække, til den har opsuget al væde. Rør den løs med en gaffel. Smag til med olie, salt, peber og hvidløg samt limeskal og -saft. Bland derefter al salaten i.
- Server de grillede kyllingelår med salaten og ekstra lime.