-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Lækker mexicansk salat med krydret kylling
En fyldig salat med ris og kylling kan sagtens gøre det ud for et aftensmåltid. Lav hele salaten klar, og steg kødet til sidst, så salaten er lun. Her får du opskriften på en lækker mexicansk salat med kylling, ris, majs, løg og peberfrugt. Servér den mexicanske salat med et godt brød til og evt. lidt salsa eller guacamole. Er der en rest tilovers kan den mexicanske salat sagtens spises til frokost næste dag eller bruges i madpakken. Se her, hvordan du laver en lækker mexicansk salat:
4 personer
Total:1 time 25 minutter
Arbejdstid:40 minutter
Ingredienser
Krydret kylling:
- 1 rød chili
- 2 fed hvidløg
- 2 tsk. stødt spidskommen
- 2 spsk. citronsaft
- 2 spsk. olivenolie
- 1 tsk. salt
- 400-500 g kyllingefilet
Salat:
- 3 dl sorte ris (eller brune fuldkornsris)
- 2 friske majskolber
- 1 rødløg
- 1 rød peberfrugt
- 2 fed hvidløg
- 3 spsk. olivenolie
- 3 spsk. citronsaft
- salt og peber
- ½ icebergsalat
- 1 håndfuld frisk oregano (eller koriander)
Tilbehør:
- Brød eller tortillas
Sådan laver du mexicansk salat
- Krydret kylling: Hak chili og hvidløg fint, og bland det med spidskommen, citronsaft, olie og salt.
- Skær kyllingen i strimler, og vend dem i marinaden. Lad kødet trække, mens du laver resten af salaten.
- Salat: Kog risene møre i rigeligt letsaltet vand efter pakkens anvisninger. Lad dem dryppe af i en sigte, og køle lidt af.
- Skær majskornene af kolben: stil kolben med stilken nedad på skærebrættet, så er der mest styr på det.
- Skær løget i tynde både, skær peberfrugten i terninger, og hak hvidløget fint.
- Rør olie og citronsaft sammen med hvidløg, og vend majs, løg og peberfrugter i dressingen. Smag til med salt og peber.
- Varm en stor pande op, og steg den marinerede kylling ved høj varme, til de er brune på alle sider.
- Bred risene ud på et stort fad. Fordél groftsnittet salat, marinerede grøntsager og kylling ovenpå. Drys med oreganoblade.
- Servér evt. med brød eller tortillas til.