Ærtesuppe med stegte kammuslinger og karse
SPONSORERET indhold

Ærtesuppe med stegte kammuslinger og karse

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Smuk og nem suppe – en god start på en god middag.

Af: Ditte Ingemann Foto: Ditte Ingemann
18. okt. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

1 skalotteløg
1 fed hvidløg
1 tsk olivenolie
5 dl frosne ærter
5 dl grøntsagsfond
1 dl madlavningsfløde 8%
12 kammuslinger
1 spsk olivenolie
salt og peber
karse til pynt

Sådan gør du

1/ Sautér hakket løg og hvidløg i olie i en gryde et par minutter. Tilsæt ærter og fond, og lad det simre, indtil ærterne er møre – ca. 10-15 min. Blend suppen, tilsæt fløde, og smag til med salt og peber, evt. en smule citronsaft.

2/ Steg kammuslinger på en varm pande i olie, ca. 1-2 minutter på hver side, afhængig af størrelse. Krydr med salt og peber.

3/ Hæld suppen i små skåle eller glas, læg tre kammuslinger i midten af hver portion, og pynt med karse.

[210 kcal pr. person]

SE OGSÅ på Hjemmet.dk: Høstmenu med græskar

Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter