sund kyllingesalat
SPONSORERET indhold

Broccolisalat med kylling og hasselnødder

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Medejer af livsstilsklinikken Frk Skrump, Alice Apel Hartvig, har sammensat en sund og mættende broccolisalat med kylling, hytteost og ananaskirsebær, der er perfekt til frokost.

Af: Alice Apel Hartvig
31. jul. 2017 | Mad | Fit living
1 person

Ingredienser

150g broccoli, delt i små buketter

30g frisk spinat eller baby spinat

50g fennikel, snittet tyndt fx med et mandolinjern eller en kålskræller

30g ananaskirsebær, delt i halve

10g olivenolie

saften fra 1/2 limefrugt

75g kyllingbryst, forkogt, plukkes i små stykker

50g hytteost - kan undlades, tilsæt da 50 g ekstra kylling

Toppping:

1 spsk frysetørret bær

10g tørret abrikos, snittet i tynde skiver

10 stk hasselnød, eventuelt tørristet på en pande

1/2 tsk sesamfrø, tørristet eller nigellafrø.

lidt saltflager, almindelige eller sorte 

Sådan laver du broccolisalat med kylling

Bland broccoli, spinat, fennikel og ananaskirsebær i en dyb tallerken. Fordel kyllingen i salaten og pynt med hytteost. Alternativt kan du servere hytteosten ved siden af i en lille skål.

Pynt til sidst med frysetørret bær, hasselnødder og sesamfrø. Drys med lidt saltflager.

TIP: Du kan med fordel hælde kogende vand ud over broccolibuketterne, da de dermed bliver mindre bitre, når de blancheres.