-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Butterdejssnegle med rosmarin og flødeost
En utraditionel snegl med en overraskende smagsoplevelse. Brug den i madpakken.
40 stk.
Ingredienser
- 1 plade butterdej fra køleboks (270 g)
- Fyld:
- 100 g flødeost naturel
- 2 spsk. finthakket frisk rosmarin
- 1 dl fintrevet parmesan
- ½ tsk. salt
- Rul dejen ud på et meldryssetbord.
- Spred flødeosten i et jævntlag på dejen. Drys med rosmarin,parmesan og salt.
- Rul dejen sammen på denlange led, og skær ca. 7 mmtykke skiver. Læg skiverne på enbageplade med bagepapir.
- Bag sneglene ved 180 gr. i ca.6 min., eller til de er sprøde oglysebrune.