Butterdejssnegle med rosmarin og flødeost
SPONSORERET indhold

Butterdejssnegle med rosmarin og flødeost

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En utraditionel snegl med en overraskende smagsoplevelse. Brug den i madpakken.

Af: Susanne Engelstoft Rasmussen Foto: Betina Hastoft
21. sep. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
40 stk.

Ingredienser

1 plade butterdej fra køleboks (270 g)
Fyld:
100 g flødeost naturel
2 spsk. finthakket frisk rosmarin
1 dl fintrevet parmesan
½ tsk. salt

  1. Rul dejen ud på et meldrysset bord.
  2. Spred flødeosten i et jævnt lag på dejen. Drys med rosmarin, parmesan og salt.
  3. Rul dejen sammen på den lange led, og skær ca. 7 mm tykke skiver. Læg skiverne på en bageplade med bagepapir.
  4. Bag sneglene ved 180 gr. i ca. 6 min., eller til de er sprøde og lysebrune.