Cashewpandekager med birkes og mynte
SPONSORERET indhold

Cashewpandekager med birkes og mynte

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En lækker morgenpandekage, der smager godt med græsk yoghurt eller skyr, tørristede cahewnøddder og friske bær.

Af: Majbritt L. Engel & Alice A. Hartvig Foto: Sara Sanctuary Williams
04. mar. 2019 | Opskrift | ALT.dk
4-6 stk.

Ingredienser

50 g cashewnødder, blendet til nøddemel i en minihakker
1 æg
100 g skyr
2 ½ dl mælk
3 spsk honning
1 stor håndfuld frisk mynte, finthakket
½ økologisk citron, saft og fintrevet skal heraf
½ tsk kanel
1 knsp kardemomme
1 tsk vaniljepulver
2 spsk birkes
1 ½ dl hvedemel
koldpresset rapsolie
1-2 spsk smør til stegning

Sådan gør du

  1. Blend cashewnøddemel, æg, skyr, mælk, honning, mynte, citronsaft og -skal med en stavblender.
  2. Bland de tørre ingredienser i en skål for sig, og rør det hele godt sammen.
  3. Varm 2-3 spsk olie op på en pande sammen med 1 spsk smør.
  4. Brug ca. 2 spsk dej pr. pandekage.
  5. Bag 4 små pandekager ad gangen.
  6. Vend dem efter 2-3 minutter, eller når de er gyldne.

Anbefalet til dig