TILMELD DIG KVINDELØBET SENEST D. 31. MARTS FOR KUN 239 KR.

Foto: Sara Sanctuary Williams Pandekager morgen, middag og aften!

Cashewpandekager med birkes og mynte

En lækker morgenpandekage, der smager godt med græsk yoghurt eller skyr, tørristede cahewnøddder og friske bær.

printer Print
plate 4-6 stk.

50 g cashewnødder, blendet til nøddemel i en minihakker
1 æg
100 g skyr
2 ½ dl mælk
3 spsk honning
1 stor håndfuld frisk mynte, finthakket
½ økologisk citron, saft og fintrevet skal heraf
½ tsk kanel
1 knsp kardemomme
1 tsk vaniljepulver
2 spsk birkes
1 ½ dl hvedemel
koldpresset rapsolie
1-2 spsk smør til stegning

Sådan gør du

  1. Blend cashewnøddemel, æg, skyr, mælk, honning, mynte, citronsaft og -skal med en stavblender.
  2. Bland de tørre ingredienser i en skål for sig, og rør det hele godt sammen.
  3. Varm 2-3 spsk olie op på en pande sammen med 1 spsk smør.
  4. Brug ca. 2 spsk dej pr. pandekage.
  5. Bag 4 små pandekager ad gangen.
  6. Vend dem efter 2-3 minutter, eller når de er gyldne.

Spis mig

Alle opskrifter er fra kogebogen ”Spis mig” af Majbritt L. Engel & Alice A. Hartvig, Gyldendal, 180 sider, 200 kr.Spis mig.jpeg

Se, hvad vi ellers skriver om: Pandekager og Bageopskrifter