sunde chokolade cookies
SPONSORERET indhold

Cookies med ingefær & chokolade

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Ny favorit med masser af smag. Sådan bager du 'sunde' cookies med ingefær og chokolade.

Af: Ditte Ingemann Foto: Ditte Ingemann
29. jan. 2018 | Opskrift | Fit living
12 stk.

Ingredienser

100 g kokosolie, smeltet
1 æg
100 g kokossukker
100 g boghvedemel
50 g havregryn (evt. glutenfri)
1 tsk stødt ingefær
1 tsk bagepulver
100 g grofthakket mørk chokolade

Sådan gør du:

  1. Rør kokosolie, æg og kokossukker godt sammen. Tilsæt boghvedemel, havregryn, ingefær og bagepulver, og rør det godt sammen. Rør til sidst hakket chokolade i dejen.
  2. Lav små kugler af dejen, og stil dem på en bageplade med bagepapir – lav god afstand mellem kagerne, da de flyder ud.
  3. Bag dem ved 200 grader i ca. 10-12 minutter, eller til de er gyldne og sprøde.
  4. Opbevares i en tætsluttet dåse.

Energi pr. stk.: 200 kcal, fedt 55%, protein 8%, kulhydrat 37%