
SPONSORERET indhold
Cookies med ingefær & chokolade
Ny favorit med masser af smag. Sådan bager du 'sunde' cookies med ingefær og chokolade.
12 stk.
Ingredienser
100 g kokosolie, smeltet
1 æg
100 g kokossukker
100 g boghvedemel
50 g havregryn (evt. glutenfri)
1 tsk stødt ingefær
1 tsk bagepulver
100 g grofthakket mørk chokolade
Sådan gør du:
- Rør kokosolie, æg og kokossukker godt sammen. Tilsæt boghvedemel, havregryn, ingefær og bagepulver, og rør det godt sammen. Rør til sidst hakket chokolade i dejen.
- Lav små kugler af dejen, og stil dem på en bageplade med bagepapir – lav god afstand mellem kagerne, da de flyder ud.
- Bag dem ved 200 grader i ca. 10-12 minutter, eller til de er gyldne og sprøde.
- Opbevares i en tætsluttet dåse.
Energi pr. stk.: 200 kcal, fedt 55%, protein 8%, kulhydrat 37%