Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Dildsnaps
Foto: Line Thit Klein Dildsnaps

Dildsnaps

Dildsnaps

I Sverige siger man, at der skal en snaps til hver klo, når der er krebsegilde. Og den hjemmelavede smager selvfølgelig bedst.

Print

1 bdt. dild
1 flaske (0,75 cl)
Brøndums Snaps

Sådan gør du

Klip de store stilke fra, og kom dilden i et stort syltetøjsglas. Hæld halvdelen af snapsen på, og sæt snapsen til at trække i 5 dage. Vend og ryst glasset en gang imellem. Når snapsen har trukket, sigtes dilden fra gennem et kaffefilter. Hæld dildsnapsen sammen med resten af Brøndum-snapsen. Den er nu klar til at drikke, men bliver bare bedre, som tiden går.

SE OGSÅ på Hjemmet.dk: Nem og velsmagenede hverdagsmad: 5 lækre panderetter

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter