 
        Dildsnaps
I Sverige siger man, at der skal en snaps til hver klo, når der er krebsegilde. Og den hjemmelavede smager selvfølgelig bedst.
Ingredienser
- 1 bdt. dild
- 1 flaske (0,75 cl)
- Brøndums Snaps
Sådan laver du dildsnaps
- Klip de store stilke fra, og kom dilden i et stort syltetøjsglas. Hæld halvdelen af snapsen på, og sæt snapsen til at trække i 5 dage.
- Vend og ryst glasset en gang imellem.
- Når snapsen har trukket, sigtes dilden fra gennem et kaffefilter.
- Hæld dildsnapsen sammen med resten af Brøndum-snapsen. Den er nu klar til at drikke, men bliver bare bedre, som tiden går.
De bedste opskrifter på hjemmelavet gløgg
- 
    
        Tranebærgløgg: Rød gløgg uden rødvin
- 
    
        Julegløgg med portvinsrosiner
- 
    
        Fransk gløgg: Vin chaud med marsala
- 
    
        Pink gløgg med granatæblesaft og rosévin
- 
    
        Hjemmelavet gløgg
- 
    
        Krydret hvid gløgg
- 
    
        Klassisk gløgg
- 
    
        Skøn gylden gløgg med hyldeblomst & hvidvin
- 
    
        Gløgg: Hvid gløgg med hyldeblomst
- 
    
        Gløgg
- 
    
        Hvid gløgg med mandler
Julens dejligste opskrifter
- 
    
        Sådan får du sværen på flæskestegen sprød
- 
    
        12 gode tip: Sådan laver du den bedste risengrød
- 
    
        5 lækre opskrifter: Sådan laver du nemt hvid gløgg
- 
    
        Jødekager: Den bedste opskrift
- 
    
        Hjemmelavede klejner: Farmors bedste opskrift
- 
    
        Blomsterbergs brunkager
- 
    
        Fedtebrød med romglasur
- 
    
        Test dig selv: Hvilken julesmåkage er du?
- 
    
        Julens varme drikke: Hvid gløgg med lakrids, romtoddy & julekaffe
- 
    
        Opskrift på de lækreste julefrikadeller
- 
    
        Vaniljekranse fra Den Gamle By
- 
    
        Klassisk ribbensteg med sprød svær
- 
    
        Julefrokost: Moderne opskrifter med et strejf af traditioner
- 
    
        Sådan finder du gaven til hende, der har alt
LÆS OGSÅ:Guide til din snaps
 
     
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
        