Dildsnaps
SPONSORERET indhold

Dildsnaps

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

I Sverige siger man, at der skal en snaps til hver klo, når der er krebsegilde. Og den hjemmelavede smager selvfølgelig bedst.

Af: Mette Helbæk Foto: Line Thit Klein
05. sep. 2013 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

1 bdt. dild
1 flaske (0,75 cl)
Brøndums Snaps

Sådan laver du dildsnaps

  1. Klip de store stilke fra, og kom dilden i et stort syltetøjsglas. Hæld halvdelen af snapsen på, og sæt snapsen til at trække i 5 dage.
  2. Vend og ryst glasset en gang imellem.
  3. Når snapsen har trukket, sigtes dilden fra gennem et kaffefilter.
  4. Hæld dildsnapsen sammen med resten af Brøndum-snapsen. Den er nu klar til at drikke, men bliver bare bedre, som tiden går.

LÆS OGSÅ:  Guide til din snaps