Grillbøffer med peberfrugter og pesto-kartoffelsalat
SPONSORERET indhold

Grillbøffer med peberfrugter og pesto-kartoffelsalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
22. jun. 2015 | Opskrift | Hjemmet
(6 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 45 min.
Koge/stegetid: ca. 30 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
6 bøffer (f.eks. entrecote eller tykstegsbøffer)
1 dl olivenolie
2-3 røde peberfrugter (stykker, uden kerner)
salt og friskkværnet peber
Pesto-kartoffelsalat:
2 kg nye kartofler (skrubbede, kogte)
2 små glas grøn pesto
Pynt:
basilikum

  1. Dup bøfferne tørre med køkkenrulle og pensl dem med lidt olie.
  2. Brun bøffer og peberfrugter på en meget varm grillrist over gløderne i et bål eller på en havegrill.
  3. Steg videre ved lavere varme i 3-4 min. på hver side. Krydr med salt og peber.
  4. Pesto-kartoffelsalat:
    Bland stykker af kolde kartofler med pesto og smag til med salt og peber.