Opskrift på grillet frugt med skumfiduser
SPONSORERET indhold

Grillet frugt med skumfiduser

Af: PR Foto: PR/Haribo
26. maj. 2011 | Opskrift | ALT for damerne

Når den sidste pølse er stegt og gløderne er blevet lidt mindre varme, er det tid til at grille desserten: frugt med skumfiduser.

Det skal du bruge:

1 pære

1 æble

½ klase vindruer – rød/grøn

100 g valnødder

½ ananas

1 spsk akaciehonning

Chamallows (skumfiduser)

Evt. chokolade

Udstyr:

Kyllingeholder

I køkkenet:

Æble, pære og ananas skæres i tern og lægges i bunden af en Weber Style-kyllingeholder. Herover hældes der akaciehonning. Chamallows fordeles oven på frugterne. Vælg eventuelt andre frugter, alt efter hvad der er dine favoritter. Tilsæt eventuelt chokolade i midten af kyllingeholderen til dyppelse.

Ved grillen:

Kyllingeholderen sættes midt på grillristen ved indirekte varme – det vil sige, at kullene fordeles ligeligt i hver side af kulristen. Læg låget på og grill frugterne i cirka 15 minutter. Herefter er desserten klar. Server eventuelt en kugle god vaniljeis til.

Få også den spændende »opskrift på Chamallow-islagkage.

Og »deltag i konkurrencen om at vinde 5 poser Chamallows.