![Lækre hjemmelavede p-tærter - mums! Jule p-tærter](/media/f7b1437fe42b4cc9b79d5f0e8a0e49b0/9910014f27cb4d83b46e812ce9b3973f.jpg?width=400&quality=80)
SPONSORERET indhold
Ny favorit i konfektskålen: Jule p-tærter
Er du vild med p-tærter, vil du med garanti også elske en hjemmelavet p-tærte i konfektskålen. De er supernemme at lave - og smager himmelsk! Og bedst af alt: Du skal kun bruge tre ingredienser, og p-tærterne må meget gerne have et lidt 'rustikt' finish.
(ca. 20 stk.) |
Total: en time
Ingredienser
- 250 g mørk chokolade
- 100 g hvide skumfiduser
- 150 g saltede peanuts
Sådan laver du jule p-tærter
- Hak og smelt chokoladen.
- Skær skumfiduserne i ½ x ½ cm tern, og kom dem i chokoladen sammen med peanuts.
PRØV OGSÅ: Snebolde med appelsin - Fordel massen i 10 cirkler (ca. 5 cm i diameter) på bagepapir på et skærebræt.
- Stil skærebrættet i køleskab en times tid, til p-tærterne er størknede. Pak dine p-tærter i en lufttæt beholder.
![jule_p-taerter-451ca71f572743e1a87deae62e07c8cb.jpg](https://em-epi-static-prod.azureedge.net/altdk-media/3539fb0b5ee14c49ab95765c19ab9f0c/537810beab78493381265548d96791e6.jpg)
Sådan smelter du chokolade
- Hak chokoladen fint.
- Gem en tredjedel.
- Smelt resten af chokoladen over vandbad eller i mikroovn.
- Rør den sidste tredjedel af chokoladen i.
- Nu er chokoladen klar til overtræk.
- Lad den overtrukne konfekt størkne i et ikke for varmt rum uden træk eller ½-1 time i køleskab.
- Pak konfekten i en tætsluttende beholder, og opbevar den mørkt og køligt.