Krebinetter med estragon-frikassé

Foto: Thomas Hergaard

Krebinetter med estragon-frikassé - opskrift fra Hjemmet

Krebinetter med estragon-frikassé

Krebinetter er en god, gammel, dansk favoritret. Her serverer vi nyt og spændende tilbehør til krebinetterne, nemlig en lækker estragon-frikassé.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 2 personer
Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 15 min.
300 g hakket kalvekød
salt og peber
1 æg
3-4 spsk rasp
1 spsk smør og olie
½ spidskål (fintsnittet)
2 gulerødder (fintsnittet)
2½ dl bouillon
majsstivelse eller lys
sovsejævner
1 usprøjtet citron
frisk estragon
Tilbehør: kartofler/brød

  1. Ælt kødet samme med salt og peber og form det til 2-4 bøffer. Panér dem i sammenpisket æg og rasp og steg dem på en pande med olie og smør 5-6 min. på hver side.
  2. Sautér kål og gulerødder blanke i en gryde med smør. Krydr med salt og peber og tilsæt bouillon. Lad det simre, til grønsagerne er møre — ca. 5 min.
  3. Jævn med majsstivelse udrørt i lidt koldt vand eller sovsejævner og smag til med fintrevet citronskal, citronsaft, friskhakket estragon, salt og peber.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Kød, Dansk mad, Krebinetter, Kalv, Aftensmad og Hovedret