Opskrift på krydderkage med abrikos og hvid chokolade
SPONSORERET indhold

Krydderkage med abrikos og hvid chokolade

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Til de dage, hvor du skal forkæles.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Mikkel Adsbøl
08. sep. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
8

Ingredienser

100 g mandelmel (afskallede mandler blendet til mel)
75 g Bagesød eller Perfect Fit
50 g rugmel
1 tsk kanel
½ tsk kardemomme
1 tsk bagepulver
75 g tørrede abrikoser
50 g hasselnødder
revet skal og saft fra 1 appelsin
5 æg
1 dl rapsolie eller macadamianøddeolie
100 g sukkerfri hvid chokolade.
Topping:
100 g mørk chokolade, min 70 %
2 spsk kokosmel.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    240 Kcal

Sådan laver du krydderkage:

Bland mandelmel, BageSød, rugmel, bagepulver og krydderier.

Hak abrikoser og mandler groft og bland dem med melblandingen.

Pisk æggene sammen og tilsæt appelsinskal, appelsinsaft og olie. Vend det sammen med melblandingen. Bag kagen i en springform. Bag dem ved 160 grader varmluftovn i ca. 25 min.

Lag kagen køle af.

Smelt chokoladen over et vandbad. Fordel den over kagen og drys med kokosmel.  Server evt. sukkerfri vaniljeis til.

240 kcal pr. stk. uden sukkerfri is.

Prøv også mousse med mørkchokolade, valnødder og ananaskirsebær