SPONSORERET indhold
Lækre sprøde kaffesnitter
Byd på kaffe og kage - og kager med kaffe i. Her får du en god opskrift på en sprød snitte med dejlig kaffesmag. Se her, hvordan du bager snitter med kaffe og hasselnødder:
Kaffesnitter til 15 personer |
Total: 30 min |
Arbejdstid: 15 min
Ingredienser
Kaffesnitter:
- 75 g hasselnødder
- 1/2 dl espresso eller stærk kaffe
- 1 spsk. Nescafé
- 125 g sukker
- 1 spsk. vaniljesukker
- 180 g smør
- 1 spsk. lys sirup
- 250 g hvedemel
- 1/2 tsk. bagepulver
- 1 knivsspids salt
Pynt:
- 2 spsk. brun farin
Sådan bager du lækre kaffesnitter:
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Blend hasselnødder til grov nøddemel i en foodprocessor.
- Tilsæt kaffe og Nescafé sammen med sukker, vaniljesukker, sirup, mel, bagepulver og salt. Blend det sammen med smørret, til dejen hænger sammen.
- Del dejen i tre lige store stykker. Drys mel på køkkenbordet. Tril dejen til stænger på længde med en bageplade.
- Beklæd en bageplade med bagepapir. Kom dejstængerne over på pladen. Tryk dem let flade. Drys med brun farin.
- Bag snitterne på midterste ovnribbe 15 min. Skær dem i stykker på tværs, mens de er varme. Afkøl snitterne på en bagerist. Opbevar kaffesnitterne i en tætsluttende dåse.