Lakselasagne
SPONSORERET indhold

Lakselasagne

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Hjemmelavet lasagne med laks er en rigtig klassiker.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
06. mar. 2019 | Opskrift | Hendes Verden
Lakselasagne til 4 personer

Ingredienser

Lakselasagne

300 g snittet spidskål
6 tomater
400 g laksefilet uden skind
1 portion bechamelsauce
250 g friske lasagneplader
125 g frisk mozzarellaost


Bechamelsauce:
25 g smør
2½ spsk. hvedemel
5 dl kogende letmælk
salt, peber
lidt friskrevet muskatnød
150 g revet mild gratineringsost


Tilbehør: italiensk brød

Sådan laver du lakselasagne

1. Kog spidskålen op i letsaltet vand 4-5 min. Afdryp den i en sigte. Skær tomaterne i skiver.


2. Smelt smørret i en gryde, og rør hvedemelet i. Rør lidt mælk i ad gangen. Kog saucen igennem under omrøring 4-5 min. Smag til med salt, peber og muskatnød.


3. Fordel lasagneplader, spidskål, tomatskiver, 1½ cm tykke skiver af laksefileten og bechamelsauce lagvist i et smurt ovnfast
fad. Riv den friske mozzarella på råkostjernet, og drys den over. Stil fadet i ovnen ved 200 gr. på midterste ovnribbe ca. 30 min.

 

SE OGSÅ: Lasagne på den nemme måde

SE OGSÅ: Auberginelasagne med tomat og mozzarella

SE OGSÅ: Sellerilasagne de luxe