Lammekød med couscoussalat
SPONSORERET indhold

Lammekød med couscoussalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En rigtig lækker ret med eksotisk smag.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
02. apr. 2012 | Opskrift | Hjemmet
2 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 8 min.
4 lammekoteletter (eller schnitzler)
½ tsk stødt spidskommen, stødt koriander, stødt kanel og stødt chili
salt og peber
2 dl couscous
3 appelsiner
3 spsk rosiner
1 spsk citronsaft
1-2 spsk olivenolie
frisk mynte
Tilbehør: grønsager

  1. Bland de tørrede krydderier med lidt havsalt og gnid det ind i kødet. Rør couscous sammen med lidt fintrevet appelsinskal, 2 dl appelsinsaft og ¼ tsk salt og lad det trække 15 min.
  2. Skær skrællen af en appelsin og skær frugten i små stykker. Vend dem i couscoussen sammen med rosiner, citronsaft og olie. Smag til med salt og peber og drys med hakket mynte.
  3. Steg kødet på en pande med olie 3-4 min. på hver side og servér med couscoussalat og grønsager.