
Lækker italiensk minestronesuppe
En lækker italiensk minestronesuppe, der er dejlig fyldig i smagen, og så er den oven i købet sund.
clock
20 minutter
plate
Minestronesuppe til 4 personer
Af Susanne Engelstoft Rasmussen
Ingredienser
Opskriften indeholder sponsorerede link
1 løg
3 fed hvidløg
2 stængler selleri
1 gulerod
½ courgette
50 g bacon
1 spsk. olie
6 dl hønsekødsbouillon
2 dåser flåede tomater el. cherrytomater
2 spsk. tomatkoncentrat
3 laurbærblade
100 g pastanudler
Tilbehør til minestronesuppe:
Hakket persille og groft brød
Sådan laver du minestronesuppe
- Hak løg og hvidløg groft. Skær selleri, gulerod og courgette i små tern. Skær bacon i mindre stykker, og steg dem i olie, til baconen er sprød. Læg baconen på fedtsugende papir, og hæld lidt af fedtstoffet fra.
- Kom alle grønsagerne i gryden, og steg det i olie ca. 5 min. under omrøring. Kom baconen tilbage i gryden, og hæld bouillon, flåede tomater, tomatkoncentrat og laurbærblade i.
- Lad suppen koge ca. 7 min. Hæld nudlerne i, og kog dem møre i suppen. Spis den varme suppe drysset med persille og groft brød til.
Tip
Når du har stegt bacon, så kasser det meste af fedtet fra panden, og læg baconen til afdrypning på fedtsugende papir, på den måde begrænser du indtaget af fedt.
Se, hvad vi ellers skriver om: Minestronesuppe, Suppe, Italiensk mad og Hovedret
Få vores NYHEDSBREV:
Det bedste på ALT.dk/MAD lige nu