Minestronesuppe opskrift
Foto: Mikkel Adsbøl Lækker italiensk minestronesuppe med bacon, pasta og tomat.

Lækker italiensk minestronesuppe

En lækker italiensk minestronesuppe, der er dejlig fyldig i smagen, og så er den oven i købet sund. Se her, hvordan du laver en lækker italiensk minestronesuppe med bacon, pasta og tomat.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Total: 20 minutter
plate Minestronesuppe til 4 personer

 

1 løg 
3 fed hvidløg 
2 stængler selleri 
1 gulerod 
½ courgette 
50 g bacon 
1 spsk. olie 
6 dl hønsekødsbouillon 
2 dåser flåede tomater el. cherrytomater 
2 spsk. tomatkoncentrat 
3 laurbærblade 
100 g pastanudler 

Tilbehør til minestronesuppe: 
Hakket persille og groft brød

Sådan laver du minestronesuppe

  1. Hak løg og hvidløg groft. Skær selleri, gulerod og courgette i små tern. Skær bacon i mindre stykker, og steg dem i olie, til baconen er sprød. Læg baconen på fedtsugende papir, og hæld lidt af fedtstoffet fra.
  2. Kom alle grønsagerne i gryden, og steg det i olie ca. 5 min. under omrøring. Kom baconen tilbage i gryden, og hæld bouillon, flåede tomater, tomatkoncentrat og laurbærblade i.
  3. Lad suppen koge ca. 7 min. Hæld nudlerne i, og kog dem møre i suppen. Spis den varme suppe drysset med persille og groft brød til.

 

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Tip

Når du har stegt bacon, så kasser det meste af fedtet fra panden, og læg baconen til afdrypning på fedtsugende papir, på den måde begrænser du indtaget af fedt.

Se, hvad vi ellers skriver om: Minestronesuppe, Suppe, Italiensk mad, Nem aftensmad, Pastaretter og Hovedret